Altijd als ik iets download, komt er een scherm dat ik moet kiezen tussen "open" of "save" en daaronder een vinkje "altijd vragen bij downloaden" ofzoiets, maar dit staat altijd aan, omdat ik soms "open" doe en soms "save". Nu deed ik per ongeluk dit vinkje weg, en doet hij altijd meteen "open" als ik iets download, ik kan niet meer kiezen tussen "open" of "save". Iemand oplossingen of suggesties om dit probleem op te lossen?
PS: Bij "Tools" en dan "internet opties" staat het niet.
PS: Bij "Tools" en dan "internet opties" staat het niet.