Ik heb mijn internet verbinding gedeeld. Ik heb nu me bestanden ook gedeeld zoals mijn harde schrijf. Hoe kan ik zorgen dat de andere computer eerst een wachtwoord moet geven voordat die mijn bestanden kan wijzigen? In de andere windowsen staat dat gewoon als optie bij eigenschappen van de harde schrijf. Bij Xp niet.
Ik heb Xp pro
Ik heb Xp pro