We hebben een ADE-client welke de data uit een SQL database trekt. Deze dient geinstalleerd te worden op een netwerk voor 200 gebruikers.
Nu is het de bedoeling dat meerdere gebruikers deze ADE openen. Alleen vanaf de tweede gebruiker krijgen mensen dat de ADE read only geopend wordt. Tja dat is niet erg want het is toch een ADE(!) maar ik wil wel van die melding af.
Iemand iedeeen?
ps Workarounds hebben we al in gedachten maar liever willen we gewoon die ene ADE openen (zodat we alleen die ook in de toekomst hoeven updaten).
Nu is het de bedoeling dat meerdere gebruikers deze ADE openen. Alleen vanaf de tweede gebruiker krijgen mensen dat de ADE read only geopend wordt. Tja dat is niet erg want het is toch een ADE(!) maar ik wil wel van die melding af.
Iemand iedeeen?
ps Workarounds hebben we al in gedachten maar liever willen we gewoon die ene ADE openen (zodat we alleen die ook in de toekomst hoeven updaten).