Hallo mensen,
Op een nertwerk wil ik dat de workstations zo zijn ingesteld dat, wanneer je hem aanzet, er weer een soort van standaart configuratie wordt ingesteld. En dat alle software, instellingen etc die door de users zijn gemaakt weer worden gedelete.
Hoe doe ik dit? Is hier software voor ofzo?
Ik heb geprobeert te zoeken op google en deze site natuurlijk, maar ik wist niet precies welke keywords ik moest gebruiken.
Op een nertwerk wil ik dat de workstations zo zijn ingesteld dat, wanneer je hem aanzet, er weer een soort van standaart configuratie wordt ingesteld. En dat alle software, instellingen etc die door de users zijn gemaakt weer worden gedelete.
Hoe doe ik dit? Is hier software voor ofzo?
Ik heb geprobeert te zoeken op google en deze site natuurlijk, maar ik wist niet precies welke keywords ik moest gebruiken.
[ Voor 8% gewijzigd door Verwijderd op 08-04-2003 15:50 ]