Ik werk op een school en daar maken we gebruik van Windows 98.
Wanneer iemand inlogt (Novell) krijgt diegene vervolgens het scherm waarbij je je Windows wachtwoord moet instellen. (bevestigen)
Hoe zorg ik dat niemand dat meer krijgt?
In de search vind ik alleen maar oplossingen waarbij als je beide velden leeg maakt, je die vraag niet meer kijgt.
Maar zodra er iem. anders vervolgens inlogt krijg hij die vraag weer wel.
Hoe is dit uit te schakelen?
Wanneer iemand inlogt (Novell) krijgt diegene vervolgens het scherm waarbij je je Windows wachtwoord moet instellen. (bevestigen)
Hoe zorg ik dat niemand dat meer krijgt?
In de search vind ik alleen maar oplossingen waarbij als je beide velden leeg maakt, je die vraag niet meer kijgt.
Maar zodra er iem. anders vervolgens inlogt krijg hij die vraag weer wel.
Hoe is dit uit te schakelen?