W2k server opnieuw geïnstalleerd. domeinnaam gewijzigd. Windows XP machines in nieuw domain gehangen. Mijn documenten worden gesynced met server. Alleen wil nu 1 machine nog steeds synchronizen met share uit oude domain die niet meer bestaat. Vinkje weggehaald voor de share in de synchronize manager. Helpt niet. De nieuwe shares worden wel gewoon gesynced. Bij andere machines werkt dit wel. Is er een mogelijkheid om de syncmanager te resetten? Zodat die share weg gaat?
[ Voor 3% gewijzigd door markjuh op 12-03-2003 12:56 ]