Deze optie is over 't algemeen wel handig, dat je sessie blijft bestaan.
Maar is het ook mogelijk om deze optie in zijn geheel te verwijderen, in iedergeval voor je users?
Verder staat er op de TS ook Citrix metaframe 1.8 sp2 geinstalleerd.
Weet iemand wellicht of dit ook een optie zal zijn in 2k TS icm Citrix XP?
Maar is het ook mogelijk om deze optie in zijn geheel te verwijderen, in iedergeval voor je users?
Verder staat er op de TS ook Citrix metaframe 1.8 sp2 geinstalleerd.
Weet iemand wellicht of dit ook een optie zal zijn in 2k TS icm Citrix XP?