Zouden jullie mij misschien kunnen vertellen hoe ik ervoor kan zorgen dat m'n gebruikers op de Terminal Server niet kunnen disconnecten maar alleen maar kunnen uitloggen.
Heb de disconnect opties al uitgeschakeld in het Menu Start. De gebruikers gebruiken meestal de X van de Terminal Server Client. Kan ik deze uitschakelen??
Dit alles i.v.m Back-ups die niet slagen omdat de gebruikers gedisconnect zijn.
Heb de disconnect opties al uitgeschakeld in het Menu Start. De gebruikers gebruiken meestal de X van de Terminal Server Client. Kan ik deze uitschakelen??
Dit alles i.v.m Back-ups die niet slagen omdat de gebruikers gedisconnect zijn.