Ik wilde wat meer weten over win2k en ben dus aan het installaren geslagen. Nu heb ik heb mijn win2k server per ongeluk geinstalleerd als workgroup, niet als zijnde een domain.
Kan ik dat nog ongedaan maken zonder opnieuw te moeten installeren?
Kan ik dat nog ongedaan maken zonder opnieuw te moeten installeren?