Ik zit hier in een Windows 2000 netwerk, waarop zowel server als terminal server draait. Gebruikersprofielen worden opgeslagen in een Profiles directory op een cluster server (ook windows 2000).
Nou heb ik bij een aantal gebruikers het probleem dat er een bepaald .TMP bestand niet verwijderd kan worden... Er is waarschijnlijk iets mis gegaan bij het uitloggen van de gebruiker en dat bestand kan niet verwijderd worden.
Ik krijg dan bij het inloggen van de gebruiker de volgende foutmelding:
"Windows cannot copy file \\exchange\profiles\prt012.tmp to location e:\documents and settings\username\prt012.tmp"
Dat bestand dat gekopieerd moet worden, kan namelijk niet verwijderd of hernoemd of gekopieerd worden.
Ik heb dit probleem opgelost door het hele profiel te kopieren naar een map met de naam "gebruikersnaam2", exclusief dat .tmp bestand en ook het de user account daarnaar te laten verwijzen,
maar ik kan nu dus die oude map niet verwijderen omdat daar dat .tmp bestand nog instaat! (dit kan overigens wel een dag nadat je het profiel overgezet hebt) maar dat lijkt me niet de juiste manier om met profielen om te gaan.
Ik heb reeds een bijbehorend artikel in de knowledge base gevonden, namelijk
http://support.microsoft.com/?kbid=328607 maar hier word ik niet veel wijzer van.
Weet iemand hoe ik dit moet oplossen?
Nou heb ik bij een aantal gebruikers het probleem dat er een bepaald .TMP bestand niet verwijderd kan worden... Er is waarschijnlijk iets mis gegaan bij het uitloggen van de gebruiker en dat bestand kan niet verwijderd worden.
Ik krijg dan bij het inloggen van de gebruiker de volgende foutmelding:
"Windows cannot copy file \\exchange\profiles\prt012.tmp to location e:\documents and settings\username\prt012.tmp"
Dat bestand dat gekopieerd moet worden, kan namelijk niet verwijderd of hernoemd of gekopieerd worden.
Ik heb dit probleem opgelost door het hele profiel te kopieren naar een map met de naam "gebruikersnaam2", exclusief dat .tmp bestand en ook het de user account daarnaar te laten verwijzen,
maar ik kan nu dus die oude map niet verwijderen omdat daar dat .tmp bestand nog instaat! (dit kan overigens wel een dag nadat je het profiel overgezet hebt) maar dat lijkt me niet de juiste manier om met profielen om te gaan.
Ik heb reeds een bijbehorend artikel in de knowledge base gevonden, namelijk
http://support.microsoft.com/?kbid=328607 maar hier word ik niet veel wijzer van.
Weet iemand hoe ik dit moet oplossen?