Ik heb hier verschillende windows XP professional (sp1) clients in mijn netwerk staan. Iedere gebruiker heeft een vaste werkplek. Als er wordt ingelogt dan krijgt de gebruiker zijn homedirectory onder de stationsletter H:
Zodra ik op de clients de ''Mijn documenten map'' verplaats naar hun homedirectory H: dan gaat windows XP automatisch van de mijndocumenten een gesynchroniseerde map maken.
Weet iemand een manier om dat synchroniseren uit XP te slopen ??
Als ik het namelijk uitschakel en ik start de computer opnieuw op is het gewoon weer ingesteld door xp.
Zodra ik op de clients de ''Mijn documenten map'' verplaats naar hun homedirectory H: dan gaat windows XP automatisch van de mijndocumenten een gesynchroniseerde map maken.
Weet iemand een manier om dat synchroniseren uit XP te slopen ??
Als ik het namelijk uitschakel en ik start de computer opnieuw op is het gewoon weer ingesteld door xp.