Op mijn computer staan meerdere gebruikers. De mijn documenten van de gebruikers staan dus ook allemaal apart.
Nou wou ik even weten: als ik de gebruikers verwijder, wat doet het dan met "mijn documenten" van die gebruikers?
Verwijderd die deze dan, of blijven deze wel gewoon staan?
Nou wou ik even weten: als ik de gebruikers verwijder, wat doet het dan met "mijn documenten" van die gebruikers?
Verwijderd die deze dan, of blijven deze wel gewoon staan?