Ik heb een sitecom router dc202 4 poorts en gebruik de online remote manegement functie hierbij om af en toe dingen in te stellen.
Nu wil ik echter de firmware online upgraden. Die optie zit er in. In de helpfile van deze functie staat het volgende vermeld:
Click this button to start the Firmware upgrade. Note than any users accessing the Internet via the SpeedSteam DSL/Cable Router will lose their connection. When the upgrade is finished, the SpeedStream DSL/Cable Router will restart, and this management connection will be unavailable during the restart.
Nu wil ik echter weten of na deze restart alle gegevens (inlog/pasword/poorten) nog steeds intact zijn. Of dat deze op zijn minst nog online benaderbaar is. Iemand die dit heeft geprobeerd en mij hier andwoord op kan geven?
Nu wil ik echter de firmware online upgraden. Die optie zit er in. In de helpfile van deze functie staat het volgende vermeld:
Click this button to start the Firmware upgrade. Note than any users accessing the Internet via the SpeedSteam DSL/Cable Router will lose their connection. When the upgrade is finished, the SpeedStream DSL/Cable Router will restart, and this management connection will be unavailable during the restart.
Nu wil ik echter weten of na deze restart alle gegevens (inlog/pasword/poorten) nog steeds intact zijn. Of dat deze op zijn minst nog online benaderbaar is. Iemand die dit heeft geprobeerd en mij hier andwoord op kan geven?