Ik ben erg benieuwd of het ook mogelijk is dat als ik bij mijn andere account een Pictogram weg haal uit het START menu of die dan bij mij blijft staan.
Tot nu toe gaan die altijd weg Bij ALLE gebruikers.. dus als ik bijv in mijn opstart menu Tweakers.net heb staan en haal die bij account x weg dan gaat die ook bij mijn eigen account weg
Wie kan me op weg helpen hoe dit verholpen kan worden?
Tot nu toe gaan die altijd weg Bij ALLE gebruikers.. dus als ik bijv in mijn opstart menu Tweakers.net heb staan en haal die bij account x weg dan gaat die ook bij mijn eigen account weg
Wie kan me op weg helpen hoe dit verholpen kan worden?