Op het domein van onze school staat de website van onze school. Na onderhandelingen met Planet Internet zijn we van server verhuisd. Dus ik heb een nieuwe versie vd site geupload naar de nieuwe server.
Planet Internet heeft de DNS'en aangepast ivm domeinnaam en webspace.
Alles leek in orde te zijn tot ik bij ons school de site van de school oproep. Ik krijg daar telkens de "volledige" oude site terug te zien...
Ook bij wissen van temp en geschiedenis, CTRL F5... Steeds opnieuw de oude site...
Elders, thuis etc krijg ik steeds de nieuwe site te zien...
Waar kan dit aan liggen?
Wij surfen op school via een I-line van Planet (Constante ADSL-verbinding via router)
Planet Internet heeft de DNS'en aangepast ivm domeinnaam en webspace.
Alles leek in orde te zijn tot ik bij ons school de site van de school oproep. Ik krijg daar telkens de "volledige" oude site terug te zien...
Ook bij wissen van temp en geschiedenis, CTRL F5... Steeds opnieuw de oude site...
Elders, thuis etc krijg ik steeds de nieuwe site te zien...
Waar kan dit aan liggen?
Wij surfen op school via een I-line van Planet (Constante ADSL-verbinding via router)