Hallo,
ik heb hierzo een Vigor 2200E. Nou heb ik laatst een machine ingericht met 2000 Advanced Server en zo een domein gemaakt.
Er zijn 5 pc's op de router aangesloten en 2 daarvan maken gebruik van het domein terwijl de rest in een werkgroep hangt.
Nou komt het volgende voor, als er word aangemeld op het domein kan je gewoon in de shares e.d. bladeren van het domein zoals het hoort. Maar als je bij netwerkverbindingen kijkt staat daar ook gewoon de werkgroep en kan je dus ook in de shares van mensen kijken die in de werkgroep hangen. Je kan ook gewoon bestanden heen en weer kopieren e.d.
Dit kan toch volgens mij helemaal niet? Volgens mij komt dit door de router, is er een manier om dit uit te zetten?
ik heb hierzo een Vigor 2200E. Nou heb ik laatst een machine ingericht met 2000 Advanced Server en zo een domein gemaakt.
Er zijn 5 pc's op de router aangesloten en 2 daarvan maken gebruik van het domein terwijl de rest in een werkgroep hangt.
Nou komt het volgende voor, als er word aangemeld op het domein kan je gewoon in de shares e.d. bladeren van het domein zoals het hoort. Maar als je bij netwerkverbindingen kijkt staat daar ook gewoon de werkgroep en kan je dus ook in de shares van mensen kijken die in de werkgroep hangen. Je kan ook gewoon bestanden heen en weer kopieren e.d.
Dit kan toch volgens mij helemaal niet? Volgens mij komt dit door de router, is er een manier om dit uit te zetten?