Ik keek vandaag eens bij de shares voor m'n harde schijven. Daar viel mij iets op:

Deze share had allow all. Vind ik wat vreemd, wat is dit voor share? Kan het er iets mee te maken hebben dat ik een user heb toegevoegd en daarna verwijderd? Lijkt me vreemd, maargoed.
Ik wil iig uitsluiten dat er iemand via trojan oid op mijn compu rondsnuffelt. Ik heb gelijk een virusscan over m'n gehele systeem uitgevoerd, en die vond niks...
Kan iemand mij geruststellen?

Deze share had allow all. Vind ik wat vreemd, wat is dit voor share? Kan het er iets mee te maken hebben dat ik een user heb toegevoegd en daarna verwijderd? Lijkt me vreemd, maargoed.
Ik wil iig uitsluiten dat er iemand via trojan oid op mijn compu rondsnuffelt. Ik heb gelijk een virusscan over m'n gehele systeem uitgevoerd, en die vond niks...
Kan iemand mij geruststellen?