Als je de offline bestanden wijzigt zullen de serverbestanden ook gewijzigd worden bij de synchronisatie (en andersom natuurlijk). Wijzig je ze allebei, dan zal Windows vragen welke versie bewaard moet blijven.... als het goed is
Aha thnxCochrane schreef op 21 oktober 2002 @ 13:44:
Als je de offline bestanden wijzigt zullen de serverbestanden ook gewijzigd worden bij de synchronisatie (en andersom natuurlijk). Wijzig je ze allebei, dan zal Windows vragen welke versie bewaard moet blijven.... als het goed is
Pagina: 1