Ik heb op m'n win2k Terminal Server twee admins draaien, maar wanneer ik nou bv bij de ene admin zeg dat hij de netwerkstatus niet in de startbalk moet laten zien, .. verdwijnt deze ook bij de andere admin.
ALs ik een programma installeer bij admin 1, komt dit ook in de startbalk van admin 2 .. etc ...
Kan ik dit op één of andere manier vermijden zodat beide admins echt compleet geen weet hebben van elkaar ?
ALs ik een programma installeer bij admin 1, komt dit ook in de startbalk van admin 2 .. etc ...
Kan ik dit op één of andere manier vermijden zodat beide admins echt compleet geen weet hebben van elkaar ?