Ik heb hier een printer die is geinstalleerd op een werkstation.
Als ik een connectie maak naar de server via Terminal Services dan maakt hij op
de server in de event viewer de volgende warnings aan:
Printer__<servernaam>_Laserjet1/<werkstation>/Session1 is created
Printer__<servernaam>_Laserjet1/<werkstation>/Session1 was purged
Printer__<servernaam>_Laserjet1/<werkstation>/Session1 is pending deletion
Printer__<servernaam>_Laserjet1/<werkstation>/Session1 was deleted
Kan ik ergens uitschakelen dat hij mijn werkstation printer wil gebruiken op het
netwerk
of is dit het probleem niet?
Als ik een connectie maak naar de server via Terminal Services dan maakt hij op
de server in de event viewer de volgende warnings aan:
Printer__<servernaam>_Laserjet1/<werkstation>/Session1 is created
Printer__<servernaam>_Laserjet1/<werkstation>/Session1 was purged
Printer__<servernaam>_Laserjet1/<werkstation>/Session1 is pending deletion
Printer__<servernaam>_Laserjet1/<werkstation>/Session1 was deleted
Kan ik ergens uitschakelen dat hij mijn werkstation printer wil gebruiken op het
netwerk
of is dit het probleem niet?