Als je een backup hebt gemaakt is het dan ook mogelijk om de backup terug te zetten op een computer met een andere hardware configuratie?
Of is het dan beter een nieuwe Windows install te maken en alleen de clients en hun bestanden terug te zetten?
Of is het dan beter een nieuwe Windows install te maken en alleen de clients en hun bestanden terug te zetten?