Ik wordt er gek van.
Elke keer als ik een database koppeling wil maken en ga vervolgens naar (lokaal) mijn site, krijg ik de melding dat de database reeds geopend is.
Voorheen loste ik het altijd op door, of de DB te verplaatsen naar een ander dir., PC opnieuw opstarten of IIS herstarten. Veel gedoe dus.
Is er een manier om bijv. alle koppelingen vrij te maken, een soort clear all connections(?) ofzo??
Ik heb de DB dus niet geopend (want dan weet ik hoe laat het is)
Hij is ook staat ook exclusief geopend.
Linkje naar een tut. is prima...
Elke keer als ik een database koppeling wil maken en ga vervolgens naar (lokaal) mijn site, krijg ik de melding dat de database reeds geopend is.
Voorheen loste ik het altijd op door, of de DB te verplaatsen naar een ander dir., PC opnieuw opstarten of IIS herstarten. Veel gedoe dus.
Is er een manier om bijv. alle koppelingen vrij te maken, een soort clear all connections(?) ofzo??
Ik heb de DB dus niet geopend (want dan weet ik hoe laat het is)
Hij is ook staat ook exclusief geopend.
Linkje naar een tut. is prima...