Als ik in mijn netwerkomgeving kijk staat daar naast mijn shares ook scheduled tasks gedeeld. Hier ben ik niet echt blij mee. Hoe krijg ik dit weg??
Ook zijn mijn printers gedeeld, op zich niet zo gek want die heb ik ook gedeeld. Maar je kan wel printers toevoegen, ook dit zou ik graag niet zien.
Iemand een oplossing??
Ook zijn mijn printers gedeeld, op zich niet zo gek want die heb ik ook gedeeld. Maar je kan wel printers toevoegen, ook dit zou ik graag niet zien.
Iemand een oplossing??