elke keer als ik op een encrypted page kom, krijg ik een alert window dat me dat meldt, en op OK moet klikken
aangezien ik dat ook wel zie aan het slotje rechtsonder, check ik dan de checkbox uit om het in het vervolg niet te melden
maar toch blijf ik die windows steeds krijgen
in de preferences vind ik het ook niet terug, weet iemand hoe ik dit alsnog uit kan zetten?
aangezien ik dat ook wel zie aan het slotje rechtsonder, check ik dan de checkbox uit om het in het vervolg niet te melden
maar toch blijf ik die windows steeds krijgen
in de preferences vind ik het ook niet terug, weet iemand hoe ik dit alsnog uit kan zetten?