Ik heb onlangs voor mijn werk een portal gemaakt met Frontpage voor gebruik met een Citrix server. Onlangs heb ik de site vernieuwd en met ftp opgeladen naar de webserver. Vreemd genoeg krijgt iedereen nog de oude site, maar als je op ctrl+f5 drukt wordt de pagina ververst en krijg je de nieuwe site.
Is er een manier om dit te voorkomen?
Alvast bedankt!
Is er een manier om dit te voorkomen?
Alvast bedankt!