Ik heb 3 pc's in netwerk.
Als ik vanuit één PC de inhoud van een andere wil zien, dan komt er een paswoord aan te pas (is doelbewust zó ingesteld).
In dat venster (waar het paswoord gevraagd wordt) staat echter steeds en altijd een "vinkje" in het hokje bij "dit wachtwoord opslaan in de wachtwoordenlijst"...
Als ik dus éénmaal vergeet van dat vinkje uit te doen wordt het ingegeven paswoord onthouden en bij een volgende gelegenheid wordt het paswoord onder de vorm van sterretjes weergegeven. Op "enter" drukken en er is toegang.
Dit wil ik dus niet en daarom de vraag:
Hoe kan ik iets instellen dat dat vinkje er niet steeds staat ??? (of misschien kan dat wel niet)...
Als ik vanuit één PC de inhoud van een andere wil zien, dan komt er een paswoord aan te pas (is doelbewust zó ingesteld).
In dat venster (waar het paswoord gevraagd wordt) staat echter steeds en altijd een "vinkje" in het hokje bij "dit wachtwoord opslaan in de wachtwoordenlijst"...
Als ik dus éénmaal vergeet van dat vinkje uit te doen wordt het ingegeven paswoord onthouden en bij een volgende gelegenheid wordt het paswoord onder de vorm van sterretjes weergegeven. Op "enter" drukken en er is toegang.
Dit wil ik dus niet en daarom de vraag:
Hoe kan ik iets instellen dat dat vinkje er niet steeds staat ??? (of misschien kan dat wel niet)...