Ik heb nu met succes het hele samba gebeuren disabled voor de buitenwereld, alleen is er nog een dingetje dat ik weg wil hebben en ik kom er maar niet achter hoe dat meot.
Ik zit hier op een groot netwerk en heb daarin een server staan waarachter mijn netwerkje zit. Op mijn server draait samba en samba mag alleen toegankelijk zijn vanaf mijn interne netwerk. Dit werkt dus nu al.
Alleen als je nu naar Netwerk Omgeving gaat en dan naar Entire Network krijg je nog steeds de naam van mijn interne netwerk te zien, met de computers die erop staan. Hoe kan ik er voor zorgen dat je dus mijn interne netwerkje vanaf het grote netwerk niet meer kan zien?
Ik zit hier op een groot netwerk en heb daarin een server staan waarachter mijn netwerkje zit. Op mijn server draait samba en samba mag alleen toegankelijk zijn vanaf mijn interne netwerk. Dit werkt dus nu al.
Alleen als je nu naar Netwerk Omgeving gaat en dan naar Entire Network krijg je nog steeds de naam van mijn interne netwerk te zien, met de computers die erop staan. Hoe kan ik er voor zorgen dat je dus mijn interne netwerkje vanaf het grote netwerk niet meer kan zien?