Ik heb gisteren mijn Alcatel modem gekraakt zodat ik met meerdere computers het internet op kan. Nu ik wat problemen heb met m'n netwerkje vraag ik me af of de upgrade wel goed is gegaan.
Toen ik dat gisteren deed (via [td]=>prompt) kreeg ik i.pv. de 'EXPERT' modus de 'TRACE & DEBUG' modus. Is dit een nieuwe benaming van de nieuwste Alcatels of zat ik in een verkeerde modus??
Toen ik dat gisteren deed (via [td]=>prompt) kreeg ik i.pv. de 'EXPERT' modus de 'TRACE & DEBUG' modus. Is dit een nieuwe benaming van de nieuwste Alcatels of zat ik in een verkeerde modus??