Als ik bij sharing van aan harde schijf kijk dan staat er C$ als share name en als comment default share en is ie geshared terwijl ik ze nooit heb geshared en als ik het sharen uit zet dan staat ie even later tog weer geshared als C$.
Er staat ook geen handje onder van windows dat ie geshared is ofzo en je ziet hem ook niet in het netwerk.
Nou is mijn vraag is dit normaal of is er iets ander aan de hand?
Er staat ook geen handje onder van windows dat ie geshared is ofzo en je ziet hem ook niet in het netwerk.
Nou is mijn vraag is dit normaal of is er iets ander aan de hand?