Ik heb een computer op een thuisnetwerk een andere naam gegeven. Nu blijven de netwerkdrives in 'my computer' met de oude foutieve verwijzingen gewoon staan.
Hoe krijg ik die weg?
Deleten is geen optie helaas.
Hoe krijg ik die weg?
Deleten is geen optie helaas.