Ik heb hier een NT4.0 servertje draaien, met daaraan onder andere een machine met windows XP.
Als ik nu op het domein inlog gaat alles goed, profiel word netjes en vrij snel opgehaald en ik krijg al mijn instellingen.
Maar als ik uitlog, en later als een andere gebruiker inlog, zie ik dat mijn profiel van de vorige sessie er nog staat. [in documents en settings map].
Hoe krijg ik het voor elkaar dat bij het uitloggen het profiel teruggeschreven word, en verwijderd word van de XP machine??
[edit]
Ow ja, op andere systemen heb ik nog nix getest, aangezien ik daar nog geen NIC's + kabels voor heb...
Als ik nu op het domein inlog gaat alles goed, profiel word netjes en vrij snel opgehaald en ik krijg al mijn instellingen.
Maar als ik uitlog, en later als een andere gebruiker inlog, zie ik dat mijn profiel van de vorige sessie er nog staat. [in documents en settings map].
Hoe krijg ik het voor elkaar dat bij het uitloggen het profiel teruggeschreven word, en verwijderd word van de XP machine??
[edit]
Ow ja, op andere systemen heb ik nog nix getest, aangezien ik daar nog geen NIC's + kabels voor heb...