Weet iemand of er een policy bestaat om voor alle users in een netwerk de temp. internet files uit het profiel te laten bij het in/uitloggen? dit vertraagt de boel verschrikkelijk.
Ik kan natuurlijk bij iedere user apart de grootte van de temp.-dir aanpassen, maar ik dacht, dat kan vast simpeler.
Ik kan natuurlijk bij iedere user apart de grootte van de temp.-dir aanpassen, maar ik dacht, dat kan vast simpeler.