shred is gelijk verwijderen en delete in de trash?
Heart..pumps blood.Has nothing to do with emotion! Bored
met delete wordt het bestand alleen verwijderd. met een undelete programma kan je het dan weer terug halen.
Met shred wordt het bestand verwijderd, overschreven, nog een keer verwijderd, weer overschreven en weer verwijderd. het originele bestand is dan niet meer te un-deleten.
Met shred wordt het bestand verwijderd, overschreven, nog een keer verwijderd, weer overschreven en weer verwijderd. het originele bestand is dan niet meer te un-deleten.
Failed opening '/home/users/7942/signature.inc' for inclusion (include_path='.:') in /home/www/got/userstats.php on line 25
Delete: De clusters waaruit het bestand bestaat worden op de harde schijf als vrij aangemerkt. De inhoud van het bestand bestaat nog op de schijf zolang er geen bestand overheen geschreven wordt.
Shred: De clusters worden als vrij aangemerkt en ook nog eens overschreven. Veiligheidsmaatregeltje...
Shred: De clusters worden als vrij aangemerkt en ook nog eens overschreven. Veiligheidsmaatregeltje...
Forget your fears...
...and want to know more...