Als je bij een Ugate 3000 het reset-knopje in drukt wordt dan de hele configuratie gerest inclusief het wachtwoord of alleen de configuratie??
Ik heb hier namelijk zo''n Ugate 3000 staan waarvan ik het wachtwoord vergeten ben. En ik wil dus weten wanneer ik hem reset er wel weer in kan komen (en hem dan wel opnieuw weer configuren uiteraard)
Iemand bekend met deze dingen???
Ik heb hier namelijk zo''n Ugate 3000 staan waarvan ik het wachtwoord vergeten ben. En ik wil dus weten wanneer ik hem reset er wel weer in kan komen (en hem dan wel opnieuw weer configuren uiteraard)
Iemand bekend met deze dingen???