Toon posts:

Amd 7900 xtx//xt

Pagina: 1
Acties:
  • 484 views

  • Dlovan84
  • Registratie: December 2022
  • Laatst online: 16-12-2022
Dus ze zijn niet beschikbaar op de release date vandaag?

  • Renect
  • Registratie: Juni 2013
  • Laatst online: 16-01 23:49
Ik heb deze gevonden.
https://www.notebooksbill...erc310+grafikkarte+789026

Verder, er is een algemeen topic voor de 7000 series

[Voor 22% gewijzigd door Renect op 13-12-2022 13:00]

[CiP] Thermaltake Xaser III RoG Edition


  • Dlovan84
  • Registratie: December 2022
  • Laatst online: 16-12-2022
het is dus geen Myth! Geen XTX helaas.

  • jack zomer
  • Registratie: Oktober 2020
  • Laatst online: 00:33
Dlovan84 schreef op dinsdag 13 december 2022 @ 13:02:
het is dus geen Myth! Geen XTX helaas.
With the release – the RX 7900 XTX release time is now going to be a hot topic as consumers look to pick up the latest AMD Radeon GPU. Following trends from the RTX 4080 & RTX 4090 – and even the releases of the Ryzen 7000 & and Intel 13th Gen CPUs – popular tech hardware releases and embargo lifts often fall at the following time:

2PM BST/ 3PM CEST/ 6:30PM IST/ 9AM EDT/ 8AM CDT/ 6AM PDT.
je bent te vroeg met je conclusie

  • Dlovan84
  • Registratie: December 2022
  • Laatst online: 16-12-2022
jack zomer schreef op dinsdag 13 december 2022 @ 13:08:
[...]

With the release – the RX 7900 XTX release time is now going to be a hot topic as consumers look to pick up the latest AMD Radeon GPU. Following trends from the RTX 4080 & RTX 4090 – and even the releases of the Ryzen 7000 & and Intel 13th Gen CPUs – popular tech hardware releases and embargo lifts often fall at the following time:

2PM BST/ 3PM CEST/ 6:30PM IST/ 9AM EDT/ 8AM CDT/ 6AM PDT.
[...]

je bent te vroeg met je conclusie
Dat is goed nieuws.
"zet zijn alarm op 18.30"

[Voor 69% gewijzigd door Dlovan84 op 13-12-2022 13:16]


  • ECP0WERS
  • Registratie: Juli 2007
  • Niet online
Dlovan84 schreef op dinsdag 13 december 2022 @ 13:14:
[...]


Dat is goed nieuws.
"zet zijn alarm op 18.30"
Uuuh is 15:00 geen beter idee? "3PM CEST"

AMD Ryzen 7 7700X | ASUS ROG STRIX B650E-E | Kingston Fury Beast 64Gb 6000C28 | XFX Radeon RX7900XTX Merc310 Black Edition | Kingston Renegade 2TB NVMe | Kingston KC3000 2TB NVMe | Kingston NV2 1TB NVMe | Fractal Design Define 7 | EVGA SuperNova 850 G6


  • Dlovan84
  • Registratie: December 2022
  • Laatst online: 16-12-2022
ECP0WERS schreef op dinsdag 13 december 2022 @ 13:29:
[...]


Uuuh is 15:00 geen beter idee? "3PM CEST"
IDD :)

  • dion_b
  • Registratie: September 2000
  • Laatst online: 07:53

dion_b

Moderator Harde Waren

say Baah

Dlovan84 schreef op dinsdag 13 december 2022 @ 12:59:
Dus ze zijn niet beschikbaar op de release date vandaag?
Dit is geen topicstart. Dicht.

Soittakaa Paranoid!

Pagina: 1

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee