Toon posts:

Hypocriet?: klopping wil miljard van Apple/Google

Pagina: 1
Acties:
  • 829 views

  • LocoShady
  • Registratie: Mei 2003
  • Laatst online: 28-01 23:04
Ben ik de enige die dit hypocriet vind?

https://nos.nl/l/2417243
The publishers set the price and take 70 percent of the revenue while Blendle takes the other 30 percent

  • sh4d0wman
  • Registratie: April 2002
  • Laatst online: 13:14

sh4d0wman

Long live the King!

Tja al die grote bedrijven houden van graaien zonder er veel werk voor te verzetten of risico te lopen. Blendle doet dat idd in de Nederlandse markt dus heeft wel boter op zijn hoofd...

Een stichting opzetten voor een massaclaim heeft in het verleden vaak geleid tot een dik gevulde bankrekening van de oprichter. Dus ik zou hier persoonlijk voorzichtig mee zijn. Zelfs als ze gelijk krijgen moeten ze nog maar afwachten of er geld betaald gaat worden...

Being a hacker does not say what side you are on. Being a hacker means you know how things actually work and can manipulate the way things actually work for good or for harm.
Come to the dark side. We've got cookies.


  • evilution
  • Registratie: Maart 2012
  • Niet online

evilution

Hij/Hem/Zijn (Hoofdletters!)

Hypocriet: ja!

Toen Blendle stopte met losse artikelen kon je fluiten naar het geld in je wallet daar. Zeker weten dat die lul dit voor z'n eigen portemonnee doet.

|<----------------------------------------------arm length---------------------------------------------->|
|<-------------------------------------------where the cat is--------------------------------------------->|


  • iamerwin
  • Registratie: April 2019
  • Laatst online: 12:36
Bij succes ontvangt de financier een vergoeding in de vorm van een percentage van de opbrengst (na aftrek van de door haar gemaakte kosten). Wij proberen deze kosten eerst op Apple te verhalen. Alleen wanneer dit niet lukt wordt er maximaal 25% verrekend op het door jou te ontvangen schadebedrag.
Voor niks gaat de ☀️ op

Hello. Is it me you're looking for?


  • Sissors
  • Registratie: Mei 2005
  • Nu online
Had Blendle regels dat artikelen niet op andere plaatsen mochten worden aangeboden? Qua marktpositie is Blendle natuurlijk absoluut niet vergelijkbaar met Apple/Google.

  • polthemol
  • Registratie: Maart 2006
  • Laatst online: 12:17

polthemol

Moderator General Chat
Modbreak:We verwachten in AWM dat een topicstart voorzien is van een gedegen onderbouwing en inhoud. Een simpele linkdump voldoet niet aan deze verwachtingen, dus gaat dit topic op slot

Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien

Pagina: 1

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee