Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Vraag


  • AnkeK585
  • Registratie: maart 2021
  • Laatst online: 20-05 12:08
Via Eigenschappen van de Outlook Agenda kan ik de machtigingen instellen hoe collega's mijn agenda kunnen zien. De standaardgroep is 'Mijn organisatie' en deze heeft als toegangsniveau 'Kan weergeven wanneer ik bezet ben'.
Als ik dit toegangsniveau van een individuele collega wijzig naar 'Kan titels en locaties weergeven', dan krijgt deze collega hierover een melding dat ik de Outlook-agenda wil delen en deze moet dat vervolgens accepteren.

In een vorige versie van MS Outlook kon je een bepaalde rol aan een individu toekennen, maar deze kreeg hier vervolgens geen melding van.

Als ik nu de groep 'Mijn organisatie' wijzig naar toegangsniveau 'Kan titels en locaties weergeven', krijgt dat iedereen binnen mijn organisatie hier een melding van? Want dit is niet mijn bedoeling.


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True