Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Vraag


  • MovieBit
  • Registratie: oktober 2008
  • Laatst online: 05-06 10:23
Goedemorgen mede-tweakers,

Ik heb sinds 3 weken deze prachtige set van Samsung, enkel heb ik problemen met de subwoofer....
Ik merk dat deze geregeld uit staat, er brand dan totaal geen lampje achterop de subwoofer en hij springt ook niet aan.

Als ik de stroomstekker er uit haal en weer terug plaats dan werkt hij de gehele avond zonder problemen.
De soundbar is voorzien van de nieuwste firmware en de rear speakers hebben geen problemen.

Zijn er meer mensen die hier last van hebben (gehad) en zo ja wat is jullie oplossing? Of zal hij echt een defect hebben en terug moeten naar Samsung...?

Ik kon zo 1.2.3. niets online terug vinden hierover helaas.

Alle reacties


  • Anoniem: 93986
  • Registratie: oktober 2003
  • Niet online
Wat zegt de manual over de stand-by stand?

  • MovieBit
  • Registratie: oktober 2008
  • Laatst online: 05-06 10:23
Als hij in standby stand staat hoort de rode LED te branden, deze branden op de rear speakers wel maar met regelmaat niet op de subwoofer. Daar brand helemaal niks, pas na een reset middels de power cable brand hij weer rood en bij werking blauw.

Kan verder niks instellen qua standby stand of iets dergelijks.

  • yordy1985
  • Registratie: november 2013
  • Laatst online: 25-05 15:39
MovieBit schreef op maandag 8 februari 2021 @ 09:58:
Als hij in standby stand staat hoort de rode LED te branden, deze branden op de rear speakers wel maar met regelmaat niet op de subwoofer. Daar brand helemaal niks, pas na een reset middels de power cable brand hij weer rood en bij werking blauw.

Kan verder niks instellen qua standby stand of iets dergelijks.
Goedemorgen!

Sinds gister heb ik de zelfde soundbar, echt heel goed geluid. Maar ik had de eerste avond al het zelfde probleem. Subwoofer die uitvalt, na stroom er af te halen, doet die het weer. Soms tijdens tv/film kijken gaat de subwoofer soms op rood en springt dan weer op blauw.

Heb jij inmiddels een oplossing voor het probleem gevonden?


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True