Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Toon posts:

Geen beeld meer op HP ProDesk

Pagina: 1
Acties:

Vraag


  • Mu.siQ
  • Registratie: februari 2009
  • Laatst online: 14:44
Ik heb al geruime tijd deze HP ProDesk als server draaien (Xpenology). Nu maak ik er weinig gebruik meer van en wilde ik dus wisselen naar een windows server, zodat ik bijvoorbeeld ook 24/7 een ACC server kan laten draaien.

Goed idee leek mij. Alleen Xpenology draait een combo van BTRFS en EXT4 schijven, slecht / niet herkenbaar voor windows bleek. Dus, gparted bootable gemaakt en schijven gewiped + ntfs indeling gemaakt. So far so good. Schijven terug desktop in, 0 beeld. Zelfs geen bios of niets. Krijg gewoon als melding geen signaal. Terwijl ik 5 min daarvoor nog beeld had in gparted op dezelfde pc...?

Mijn vraag is nu natuurlijk hoe ik weer beeld krijg. Ik heb werkelijk waar al van alles geprobeerd, zie hier onder. Ik weet zeker dat de schijven wel als succesvol zijn gewiped / herschreven (en dat ik ook de juiste heb gewiped) in gparted.

Het betreft de volgende HP ProDesk
pricewatch: HP ProDesk 400 G3 MT P5K01EA (NL)

Wat heb ik al geprobeerd?
  1. - Displayport kabel gecheckt (andere kabel, andere monitor)
  2. - VGA kabel gecheckt (same als hierboven)
  3. - Zonder schijven / dvd drive geboot, geen beeld
  4. - Geboot met USB windows of gparted bootable, geen beeld
  5. - CMOS gereset, geen beeld
  6. - Batterij moederbord verwijderd en opnieuw geplaatst, geen beeld
  7. - Een schijf gekoppeld die in mijn game desktop gewoon werkt (nu ook), geen beeld
  8. - Boot zonder werkelijk waar iets geconnect te hebben, geen beeld
  9. - RAM reepje gewisseld naar andere slot, geen beeld
  10. - Alle stroom aansluitingen nagelopen, geen beeld
De fans in de kast gaan draaien en blijven draaien, niet oncontroleerbaar ofzo. CPU fan draait ook. Geen gekke lampjes. USB toetsenbord brand geen lampjes viel mij wel op (scroll lock etc), maar is nieuw toetsenbord, dus die doet t wel. Geen doorbrand- / rook signalen gezien of gehoord. CPU koeler of iets niet los geweest

Kortom, ik kom geen bios werkelijk waar niets in. Kan niets meer. Ik heb geen idee meer wat te doen. Wel zonde van anders een prima servertje nog. Wie heeft nog een idee? :)

[Voor 3% gewijzigd door Mu.siQ op 14-07-2020 14:10]



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True