Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
Beste tweakers! Mijn GPU heeft het naar mijn idee wat te warm. Onder wat browsen en word tikken komt hij steeds rond de 60 graden uit. Bij deze GPU gaan de fans dan aan. Ze koelen de kaart weer terug naar 50 en de temperatuur begint weer langzaam op te lopen.

Even later (paar minuten) schieten ze weer aan omdat de kaart 60 graden is.

Mijn vraag:
- Is dit normaal? Het stoort best, aangezien de rest van mijn PC erg stil is. De GPU is dan opeens goed te horen. Tijdens gamen begrijp ik dat hij aan schiet, maar tijdens normal operation vind ik het toch wat hoog.

Misschien zit ik er helemaal naast, dan hoor ik het ook graag.

Build:
#CategoryProductPrijsSubtotaal
1ProcessorsAMD Ryzen 5 3600 Boxed€ 165,-€ 165,-
1MoederbordenASRock B450M Pro4€ 79,69€ 79,69
1VideokaartenPowercolor Red Dragon Radeon RX 5700€ 364,01€ 364,01
1Behuizingenbe quiet! Pure Base 500DX Wit€ 90,75€ 90,75
1MonitorenMSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart€ 0,-€ 0,-
1PC speakersetsSpeedlink GRAVITY WAVE X€ 0,-€ 0,-
1ProcessorkoelingArctic Freezer 34 eSports DUO (Zwart / Wit)€ 44,95€ 44,95
1ToetsenbordenCooler Master Devastator 3 (US)€ 37,99€ 37,99
1MuismattenCorsair MM350€ 14,99€ 14,99
1Geheugen internCrucial Ballistix BL2K8G32C16U4W€ 87,75€ 87,75
1VoedingenCooler Master MWE Bronze 550W V2€ 56,-€ 56,-
1Solid state drivesCrucial P1 1TB€ 122,-€ 122,-
Bekijk collectie
Importeer producten
Totaal€ 1.063,13


PS: Tijdens gamen wordt hij ook niet warmer dan 65 graden. (COD op ultra)
PS2: Undervolten heeft geen impact.

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Wim-Bart
  • Registratie: mei 2004
  • Laatst online: 10-01 17:43

Wim-Bart

Zie signature voor een baan.

Heb je toevallig een tweede scherm er aan hangen?

Beheerders, Consultants, Servicedesk medewerkers. We zoeken het allemaal. Stuur mij een PM voor meer info of kijk hier De mooiste ICT'er van Nederland.


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
Wim-Bart schreef op zondag 14 juni 2020 @ 14:57:
Heb je toevallig een tweede scherm er aan hangen?
Nee. 1 scherm.

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Wim-Bart
  • Registratie: mei 2004
  • Laatst online: 10-01 17:43

Wim-Bart

Zie signature voor een baan.

Beheerders, Consultants, Servicedesk medewerkers. We zoeken het allemaal. Stuur mij een PM voor meer info of kijk hier De mooiste ICT'er van Nederland.


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • IndecentStapler
  • Registratie: maart 2016
  • Niet online
Welke verversingssnelheid gebruik je? Mijn 5700XT schroeft de kloksnelheid van zijn geheugen alleen terug als ik op 60Hz of 120hz draai. Op alle andere waarden wordt de kaart inderdaad erg warm.

[Voor 13% gewijzigd door IndecentStapler op 14-06-2020 15:08]


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
IndecentStapler schreef op zondag 14 juni 2020 @ 15:06:
Welke verversingssnelheid gebruik je? Mijn 5700XT schroeft de kloksnelheid van zijn geheugen alleen terug als ik op 60Hz of 120hz draai. Op alle andere waarden wordt de kaart inderdaad erg warm.
Altijd op 144hz. mem clock zit op 1750 en gpu clock op 800. Is dat normaal?

Acties:
  • +1Henk 'm!

  • IndecentStapler
  • Registratie: maart 2016
  • Niet online
Dam_Dam21 schreef op zondag 14 juni 2020 @ 15:10:
[...]

Altijd op 144hz. mem clock zit op 1750 en gpu clock op 800. Is dat normaal?
Hoe het met de 5700 zit weet ik niet, maar mijn XT klokt zijn memory op 120hz terug naar 200Mhz. Je zou dat ook eens kunnen proberen om te kijken of het verschil maakt.

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
IndecentStapler schreef op zondag 14 juni 2020 @ 15:06:
Welke verversingssnelheid gebruik je? Mijn 5700XT schroeft de kloksnelheid van zijn geheugen alleen terug als ik op 60Hz of 120hz draai. Op alle andere waarden wordt de kaart inderdaad erg warm.
Ik heb hem even naar 120hz gezet. Inderdaad, mijn mem clock dropt naar 200-600! Temps blijven stabiel op 52ish.

Niet ideaal, ik moet toch gewoon op 144hz kunnen zitten?

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • IndecentStapler
  • Registratie: maart 2016
  • Niet online
Dam_Dam21 schreef op zondag 14 juni 2020 @ 15:12:
[...]

Ik heb hem even naar 120hz gezet. Inderdaad, mijn mem clock dropt naar 200-600! Temps blijven stabiel op 52ish.

Niet ideaal, ik moet toch gewoon op 144hz kunnen zitten?
Zeker niet ideaal. Behalve de zomerse temperaturen gebruik je ook meer stroom. Er wordt op diverse fora al maanden steen en been over geklaagd, maar volgend AMD is het geen bug. Ik heb die extra 24Hz maar vaarwel gezwaaid...

Acties:
  • +1Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
IndecentStapler schreef op zondag 14 juni 2020 @ 15:17:
[...]


Zeker niet ideaal. Behalve de zomerse temperaturen gebruik je ook meer stroom. Er wordt op diverse fora al maanden steen en been over geklaagd, maar volgend AMD is het geen bug. Ik heb die extra 24Hz maar vaarwel gezwaaid...
FIXED. Zojuist deze reddit post gevonden: https://www.reddit.com/r/..._clock_fix_144hz_1750mhz/

Werkt perfect. Temps zijn zelfs lager dan met de 120Hz settings. Ik zou zeggen, begroet die extra 24 frames maar weer! Voor mij tenminste. Ik hoop dat het bij jou ook werkt.

Bedankt dat je reageerde, hiermee kon ik gericht zoeken.

PS: lijkt dus op een software bug |:(

[Voor 3% gewijzigd door Dam_Dam21 op 14-06-2020 15:25]


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Ik had ook al eens iets gelezen over die mem. clock bug. Maar klopt dat wel? Mijn kloksnelheid staat ook constant op 1750MHz in idle maar het gebruik is maar 5%



Ik heb de 0-fan mode uitgeschakeld en laat hem in idle constant aan de laagst mogelijke snelheid draaien (+-1100rpm), zo hoor ik ook niks en de temp blijft constant rond +-45°C.

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Ook eens getest wat men zei op de Reddit post met dit als resultaat :



Er was dus idd blijkbaar iets niet correct.

Kloppen deze instellingen dan zo een beetje? Ik heb een LG 27GL850 monitor (1440p 144Hz)

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


Acties:
  • +1Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
ikbenben schreef op zondag 14 juni 2020 @ 17:37:
Ik had ook al eens iets gelezen over die mem. clock bug. Maar klopt dat wel? Mijn kloksnelheid staat ook constant op 1750MHz in idle maar het gebruik is maar 5%

[Afbeelding]

Ik heb de 0-fan mode uitgeschakeld en laat hem in idle constant aan de laagst mogelijke snelheid draaien (+-1100rpm), zo hoor ik ook niks en de temp blijft constant rond +-45°C.
Ik had hetzelfde inderdaad! Standaard stond die bij mij op 1750 en 5% net als bij jou. Na het aanpassen van de settings ging het weer goed. Zoals ik het zie zijn je settings gelijk aan die van mij met hetzelfde resultaat.

Mijn fan curve staat wel op factory, bij idle staat die dan gewoon uit en rond de 50-53 graden.

Trouwens.. ik zie dat jij CPU resultaat hebt, die staat bij mij altijd op 0% :?

[Voor 4% gewijzigd door Dam_Dam21 op 14-06-2020 18:25]


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Dam_Dam21 schreef op zondag 14 juni 2020 @ 18:24:
[...]

Ik had hetzelfde inderdaad! Standaard stond die bij mij op 1750 en 5% net als bij jou. Na het aanpassen van de settings ging het weer goed. Zoals ik het zie zijn je settings gelijk aan die van mij met hetzelfde resultaat.

Mijn fan curve staat wel op factory, bij idle staat die dan gewoon uit en rond de 50-53 graden.

Trouwens.. ik zie dat jij CPU resultaat hebt, die staat bij mij altijd op 0% :?
Ik dacht dat dit normaal was. Hij gaf 1750MHz weer waar er 5% van gebruikt werd, blijkbaar dacht ik dan verkeerd?

Bij mij ging die idle naar 60° en dan gingen de fans draaien om te koelen naar 50°. Zo ging dat telkens op en neer om de 5 minuten. Telkens dat opspinnen maakte meer lawaai dan ze aan een constant lage snelheid te laten draaien. Aan 1100rpm zijn ze onhoorbaar.
Bijkomend voordeel is dat draaiende fans mijn moederbord ook koelen, de chipset is hier door bijna 10° koeler.

Dan klopt er bij jou denk ik nog iets extra niet want bij mij heeft hij cpu altijd weergegeven.

Ik heb nu precies dat indruk dat mijn gpu idle nu +-7 à 8° koeler is door deze aanpassing :)

Edit : ik las net in het Reddit topic dat de kleurdiepte van 10bit naar 6bit gaat door deze aanpassing. Ik heb dit bij mij even nagekeken en dit is ook het geval. Dit is dus ook niet ok, dan zet ik het liever terug zoals voordien.

Edit 2 : met die custom resolutie had ik ook last van glitches. Dus ook niet ok.

[Voor 10% gewijzigd door ikbenben op 14-06-2020 20:27]

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
@ikbenben Dat is jammer om te horen. Mijn kleurdiepte was al 6bit, dus daar geen issue voor mij. Ik had hetzelfde probleem als jij met het rampen van de fans.

11rpm standaard lijkt mij niet onhoorbaar?

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Dam_Dam21 schreef op zondag 14 juni 2020 @ 22:27:
@ikbenben Dat is jammer om te horen. Mijn kleurdiepte was al 6bit, dus daar geen issue voor mij. Ik had hetzelfde probleem als jij met het rampen van de fans.

11rpm standaard lijkt mij niet onhoorbaar?
Och ja, maakt niet uit. Het zal ooit wel eens opgelost worden met een nieuwe update zeker.

Dat is de laagste fanspeed. Het is idd onhoorbaar, als ik de casefans uitzet is hij echt muisstil idle.

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
ikbenben schreef op zondag 14 juni 2020 @ 22:56:
[...]


Och ja, maakt niet uit. Het zal ooit wel eens opgelost worden met een nieuwe update zeker.

Dat is de laagste fanspeed. Het is idd onhoorbaar, als ik de casefans uitzet is hij echt muisstil idle.
Klinkt goed! Waar heb je dat gedaan? AMD software zelf?

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Dam_Dam21 schreef op zondag 14 juni 2020 @ 23:11:
[...]

Klinkt goed! Waar heb je dat gedaan? AMD software zelf?
Ja idd. Dan kom ik op zoiets ongeveer uit :



Aangezien de kaart (me de aanwezige bug) idle rond de 44/45° zit, heb ik de laagste fanspeed daar rond gezet. Hoogste temp die ik tot hiertoe gezien heb tijdens gamen was rond de 92° piek, op 50% fanspeed valt het lawaai nog mee en is het voldoende om die temp weer wat te doen zakken.

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
ikbenben schreef op maandag 15 juni 2020 @ 00:10:
[...]


Ja idd. Dan kom ik op zoiets ongeveer uit :

[Afbeelding]

Aangezien de kaart (me de aanwezige bug) idle rond de 44/45° zit, heb ik de laagste fanspeed daar rond gezet. Hoogste temp die ik tot hiertoe gezien heb tijdens gamen was rond de 92° piek, op 50% fanspeed valt het lawaai nog mee en is het voldoende om die temp weer wat te doen zakken.
90° is wel aan de hoge kant. Tikt die dat vaak aan? Mijn red devil is nog nooit boven de 70° gekomen. Maargoed, ik heb dan ook geen XT.

Andere vraag, ik merk dat ik tijdens spellen vaak volledig vram verbruik, dit loopt tijdens het spelen flink op en zorgt dan voor stotters. Heb jij hier ook laat van? Ik heb het idee dat het ook gerelateerd is aan dit issue.

Acties:
  • +1Henk 'm!

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Dam_Dam21 schreef op maandag 15 juni 2020 @ 08:02:
[...]

90° is wel aan de hoge kant. Tikt die dat vaak aan? Mijn red devil is nog nooit boven de 70° gekomen. Maargoed, ik heb dan ook geen XT.

Andere vraag, ik merk dat ik tijdens spellen vaak volledig vram verbruik, dit loopt tijdens het spelen flink op en zorgt dan voor stotters. Heb jij hier ook laat van? Ik heb het idee dat het ook gerelateerd is aan dit issue.
90° is ok hoor, max junction temperature volgens AMD ligt op 110°.

VRAM staat altijd op max bij mij tijdens gamen, zal ook wel aan die bug liggen zeker?
Ik moet eerlijk zeggen dat het ondertussen al meer dan een maand geleden is dat ik nog een game heb gespeeld maar ik had geen last van stotters.

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Ik ben er mij vandaag een beetje verder gaan in verdiepen en blijkbaar komt dit probleem het meeste voor bij 144Hz schermen, zowel met AMD als met Nvidia.

HIER staat er een heel uitgebreide uitleg en oplossing voor. Degene die je eerder postte zorgde er voor dat mijn scherm van 10bit naar 6bit gaat en dat is ook niet de bedoeling.
Deze week heb ik niet veel tijd maar misschien ga ik het dit weekend eens uittesten.

Ik heb nu net eens getest zoals 'IndecentStapler' het gedaan heeft, de monitor naar 120Hz gezet. Dit helpt dus, het VRAM blijft niet meer op max staan én de monitor blijft op 10bit. Als ik wil gamen zal ik het gewoon weer naar 144Hz zetten maar voor gewoon desktop gebruik maakt het niet zoveel uit.

[Voor 22% gewijzigd door ikbenben op 15-06-2020 22:53]

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


Acties:
  • +1Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
ikbenben schreef op maandag 15 juni 2020 @ 22:50:
Ik ben er mij vandaag een beetje verder gaan in verdiepen en blijkbaar komt dit probleem het meeste voor bij 144Hz schermen, zowel met AMD als met Nvidia.

HIER staat er een heel uitgebreide uitleg en oplossing voor. Degene die je eerder postte zorgde er voor dat mijn scherm van 10bit naar 6bit gaat en dat is ook niet de bedoeling.
Deze week heb ik niet veel tijd maar misschien ga ik het dit weekend eens uittesten.

Ik heb nu net eens getest zoals 'IndecentStapler' het gedaan heeft, de monitor naar 120Hz gezet. Dit helpt dus, het VRAM blijft niet meer op max staan én de monitor blijft op 10bit. Als ik wil gamen zal ik het gewoon weer naar 144Hz zetten maar voor gewoon desktop gebruik maakt het niet zoveel uit.
Persoonlijk vind ik de 120hz naar 144hz switch niet werkbaar. Ik heb momenteel een customer 142hz setting gemaakt in de amd software, samen met de cvt setting. Helaas nogsteeds 6bit, maar de usage is opgelost.

Wil je een update geven als je tests 144hz en 10bit kan trekken zonder de hoge usage? Ben erg benieuwd!

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Bij gewoon internet gebruik en wat youtube kijken merk je volgens mij geen verschil. Natuurlijk wil ik het ook wel werkende krijgen aan 144Hz maar als tussentijdse oplossing ga ik het zo even proberen. En anders zet ik het gewoon weer als voordien, ik was er mij toch niet van bewust van deze bug. Ik denk trouwens dat bij gewoon gebruik van 10bit naar 6bit een grotere impact zal hebben dan van 144Hz naar 120Hz te switchen.

Zal ik doen, al weet ik natuurlijk niet zeker of ik effectief een oplossing ga vinden.

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


Acties:
  • +1Henk 'm!

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
ikbenben schreef op dinsdag 16 juni 2020 @ 00:52:
Bij gewoon internet gebruik en wat youtube kijken merk je volgens mij geen verschil. Natuurlijk wil ik het ook wel werkende krijgen aan 144Hz maar als tussentijdse oplossing ga ik het zo even proberen. En anders zet ik het gewoon weer als voordien, ik was er mij toch niet van bewust van deze bug. Ik denk trouwens dat bij gewoon gebruik van 10bit naar 6bit een grotere impact zal hebben dan van 144Hz naar 120Hz te switchen.

Zal ik doen, al weet ik natuurlijk niet zeker of ik effectief een oplossing ga vinden.
Daar heb je gelijk in. 120hz zal je niet snel merken. Mijn game die ik nu speel run ik op 113fps gemiddeld, dus opzich volstaat 120hz dan.

Ik ga ook nog even wat proberen.

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Dam_Dam21 schreef op dinsdag 16 juni 2020 @ 09:27:
[...]

Daar heb je gelijk in. 120hz zal je niet snel merken. Mijn game die ik nu speel run ik op 113fps gemiddeld, dus opzich volstaat 120hz dan.

Ik ga ook nog even wat proberen.
Als je de link naar Reddit, die ik gepost had, eens doorleest zie je dat met spreekt van een Custom Resolution Utility (CRU) om je resolutie aan te passen en dat men het hierdoor grotendeels kan oplossen door een kleine aanpassing naar bv 143Hz.

Ik ga het wel nog eens allemaal bekijken eenmaal ik wat meer tijd heb.

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
ikbenben schreef op dinsdag 16 juni 2020 @ 10:24:
[...]


Als je de link naar Reddit, die ik gepost had, eens doorleest zie je dat met spreekt van een Custom Resolution Utility (CRU) om je resolutie aan te passen en dat men het hierdoor grotendeels kan oplossen door een kleine aanpassing naar bv 143Hz.

Ik ga het wel nog eens allemaal bekijken eenmaal ik wat meer tijd heb.
Dit heb ik ook gedaan (niet in CRU tho), maar via de amd software. Helaas werd het wel terug gezet naar 6bit. Ik ben nu ook maar overgestapt op 120hz, 6bit ziet er niet uit als je het vergelijkt..

  • ikbenben
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 14-06 18:51
Dam_Dam21 schreef op dinsdag 16 juni 2020 @ 13:39:
[...]

Dit heb ik ook gedaan (niet in CRU tho), maar via de amd software. Helaas werd het wel terug gezet naar 6bit. Ik ben nu ook maar overgestapt op 120hz, 6bit ziet er niet uit als je het vergelijkt..
Ik heb het gewoon aangepast bij de windows beeldinstellingen, daar kan je gewoon de verschillende settings selecteren.

AMD Ryzen 7 3700x - Sapphire Nitro + RX5700XT - LG UltraGear 27GL850 | Samsung Tab S6 256GB LTE | Samsung Galaxy S21 256GB Phantom White | Panasonic 55VT60


  • nooberke
  • Registratie: februari 2009
  • Laatst online: 21:46
Ik heb geen scherm met een hoge refreshrate maar ook mijn (Powercolor) 5700 draait met de Memory Clock op 1750 wanneer hij idle is.

Ik heb twee 1440p monitoren (Dell U2515H) middels daisychaining via één displaypoort aangesloten staan, is wel een enigszins exotische setup vanwege de daisychaining.

  • Dam_Dam21
  • Registratie: april 2020
  • Nu online
nooberke schreef op donderdag 18 juni 2020 @ 17:26:
Ik heb geen scherm met een hoge refreshrate maar ook mijn (Powercolor) 5700 draait met de Memory Clock op 1750 wanneer hij idle is.

Ik heb twee 1440p monitoren (Dell U2515H) middels daisychaining via één displaypoort aangesloten staan, is wel een enigszins exotische setup vanwege de daisychaining.
Meerdere schermen kunnen inderdaad ook dit issue geven.
Pagina: 1


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True