Toon posts:

Hikvision hoofdaccount verwijderen

Pagina: 1
Acties:

Onderwerpen

Vraag


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • vandee1
  • Registratie: Juli 2006
  • Laatst online: 28-12-2022
Ik heb de Hikvision DS-KH6320 monitor waarmee ik mijn deurbel en poort via de Hik-Connect app kon bedienen.

Echter nadat ik per ongeluk de app had verwijderd, opnieuw heb geinstalleerd en toen de monitor opnieuw wilde koppelen dmv scannen QR-code, kreegik nu de melding dat het apparaat (al) is toegevoegd door een ander account.

Ik weet alleen niet wat / wie dat andere account is? Mijn account bij hikvision geeft aan dat er geen apparaten zijn gekoppeld.

Kan iemand aangeven hoe ik alsnog mijn app kan koppelen?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Beste antwoord (via vandee1 op 01-06-2020 16:34)


  • Room42
  • Registratie: September 2001
  • Niet online
Heb je hem 2e hands gekocht? Heb je hem recent pas gekocht?

Het klinkt alsof een vorige eigenaar hem al gekoppeld heeft maar toen aan jou verkocht of geretourneerd heeft.
Als jij hem net gekocht hebt, zou ik teruggaan naar de leverancier met deze melding. Eventueel zou ik hem retourneren. Meldt het wel, zodat de leverancier het wel op kan lossen voordat ze hem weer verkopen.

Anders zou ik de handleiding erop naslaan of de fabrikant benaderen met de vraag om hem volledig te resetten.

Blokkeert alle ads en trackers met:
- uBlock Origin
- uMatrix
- en Pi-Hole voor de rest van het netwerk.

Alle reacties


Acties:
  • Beste antwoord
  • 0Henk 'm!

  • Room42
  • Registratie: September 2001
  • Niet online
Heb je hem 2e hands gekocht? Heb je hem recent pas gekocht?

Het klinkt alsof een vorige eigenaar hem al gekoppeld heeft maar toen aan jou verkocht of geretourneerd heeft.
Als jij hem net gekocht hebt, zou ik teruggaan naar de leverancier met deze melding. Eventueel zou ik hem retourneren. Meldt het wel, zodat de leverancier het wel op kan lossen voordat ze hem weer verkopen.

Anders zou ik de handleiding erop naslaan of de fabrikant benaderen met de vraag om hem volledig te resetten.

Blokkeert alle ads en trackers met:
- uBlock Origin
- uMatrix
- en Pi-Hole voor de rest van het netwerk.


Acties:
  • +1Henk 'm!

  • vandee1
  • Registratie: Juli 2006
  • Laatst online: 28-12-2022
Ik heb 'm nieuw gekocht en installateur geeft aan dat ie 'm alleen op mijn account heeft gezet. Handleiding geeft helaas geen duidelijkheid over hoe ik dit kan resetten.

Vrees dat ik toch maar weer terug moet naar de installateur

Toch bedankt


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee