Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Vraag


  • -Cn-
  • Registratie: februari 2010
  • Laatst online: 17-02 16:09
Hey tweakers ik had een vraagje. Ik heb een build gemaakt voor een vriend van me en hij heeft 2 dagen kunnen gamen maar daarna startte zijn pc niet meer op.

Ik heb de PC nu naast die van mij gezet en even doorgelopen. Videokaart eruit gehaald, 1 ram bankje erin en geprobeerd op te starten maar de pc/moederbord geeft geen kick. De fans draaien niet, ik hoor geen bios piepjes helemaal niks. Het enigste wat ik eruit kan krijgen is dat als ik hem handmatig boot door middel van even contact te maken met de pinnen op het moederbord krijg ik 5v spanning op de USB poorten maar wederom helemaal niks.

Ik heb net alvast een aanvraag gedaan voor RMA/Reparatie ik vroeg me af als jullie dit lezen hetzelfde te denken of niet. Alvast bedankt

Beste antwoord (via br00ky op 21-08-2016 03:30)


  • -Cn-
  • Registratie: februari 2010
  • Laatst online: 17-02 16:09
Moederbord opgestuurd naar Gigabyte en deze was binnen een weekje weer terug gerepareerd en wel. Waarschijnlijk een fabrieksfout die nadat het mobo wat warmer werd door een paar dagen gamen aan het licht kwam.

Alle reacties


  • br00ky
  • Registratie: januari 2014
  • Laatst online: 09:31

br00ky

Moderator Harde Waren
Geef voor de volledigheid ook nog de rest van het systeem. Misschien heb je wel een brakke voeding gekozen en frituurt die vrolijk alles...

  • Heatonme
  • Registratie: juni 2008
  • Niet online

Heatonme

Nick not weather related

En ik fiets deze er ook nog maar even in: Afstandsbusjes goed geplaatst?

Cyanide & Happiness - Facebook & Privacy - Wear Sunscreen!


  • -Cn-
  • Registratie: februari 2010
  • Laatst online: 17-02 16:09
br00ky schreef op dinsdag 28 juni 2016 @ 21:21:
Geef voor de volledigheid ook nog de rest van het systeem. Misschien heb je wel een brakke voeding gekozen en frituurt die vrolijk alles...
#ProductPrijsSubtotaal
1Intel Core i5-6400 Boxed€ 178,-€ 178,-
1Gigabyte GA-B150-HD3P€ 86,-€ 86,-
1Powercolor R9 380X PCS+ Myst. Edition 4GB€ 217,92€ 217,92
1WD Blue WD10EZEX, 1TB€ 48,95€ 48,95
1Corsair Carbide 100R Standaard€ 43,95€ 43,95
1Scythe Slip Stream PWM, 120mm€ 7,05€ 7,05
1Kingston HyperX Fury HX421C14FBK2/16€ 67,95€ 67,95
1Corsair CX450M€ 51,57€ 51,57
1Crucial BX200 240GB€ 63,65€ 63,65
Bekijk collectie
Importeer producten
Totaal€ 765,04


Ik heb de voeding van mijn eigen PC gebruikt om de andere build proberen aan te krijgen maar dit is niet gelukt. Vice versa werkte het wel. De voeding van de build werkte op mijn PC
Heatonme schreef op dinsdag 28 juni 2016 @ 21:23:
En ik fiets deze er ook nog maar even in: Afstandsbusjes goed geplaatst?
Begrijpelijk maar alles zit goed op zijn plek. Ben wel redelijk perfectionistisch wat betreft mijn builds en dit was ook het eerste wat ik even dubbelcheckte :)

Acties:
  • Beste antwoord
  • 0Henk 'm!

  • -Cn-
  • Registratie: februari 2010
  • Laatst online: 17-02 16:09
Moederbord opgestuurd naar Gigabyte en deze was binnen een weekje weer terug gerepareerd en wel. Waarschijnlijk een fabrieksfout die nadat het mobo wat warmer werd door een paar dagen gamen aan het licht kwam.


Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True