Hmmm, ik moet ergens iets gesloopt hebben, want als ik een directory aanmaak of een file touch dan krijgen die standaard read-write permissies mee voor iedereen.
Dat heb ik liever niet natuurlijk. Dat was ook niet zo, maar zoals ik al zei, ik zal wel iets gesloopt hebben. Waar stel ik dat in?
Dat heb ik liever niet natuurlijk. Dat was ook niet zo, maar zoals ik al zei, ik zal wel iets gesloopt hebben. Waar stel ik dat in?