Vraag


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Spacialz
  • Registratie: januari 2015
  • Laatst online: 07:12
Mijn vraag

Toevallig andere mensen die ook het volgende hebben bij de Sony Xperia Z5 compact:

Het topmenu wat je naar beneden kan trekken als het scherm gelocked is heeft zoals bekend de mogelijkheid om pictogrammen toe te voegen en verwijderen.
Bij mijn actieve snelle instellingen staat mijn Flitser/zaklamp ingesteld als ik het menu probeer te bewerken.
Echter als ik mijn topmenu in lockscreen naar beneden trek zie ik het icoontje niet meer staan.

Na update nieuwste Android variant ( 6.0 ) onlangs stond het icoontje opeens weer terug op zijn vertrouwde plek.
Enkele dagen geleden had ik mijn flashlight weer even nodig en icoontje weer verdwenen.
Iemand een idee of ervaringen?

Google gaat mij alleen proberen uit te leggen hoe dit icoontje toe te voegen, dit is al het geval dus niet echt mijn vriend om het moment 8)7

Heeft u al geprobeerd opnieuw op te starten?

Beste antwoord (via rens-br op 07-06-2016 13:27)


  • rens-br
  • Registratie: december 2009
  • Nu online

rens-br

Admin IN & Moderator Mobile
Spacialz schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 10:12:
[...]
Nee helaas niet, ik had deze al verwijderd en opnieuw toegevoegd.
Jammer. Dat zou natuurlijk te simpel zijn geweest.

Heb je de cache van je launcher al proberen te verwijderen?

Alle reacties


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • rens-br
  • Registratie: december 2009
  • Nu online

rens-br

Admin IN & Moderator Mobile
Spacialz schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 09:42:
Google gaat mij alleen proberen uit te leggen hoe dit icoontje toe te voegen, dit is al het geval dus niet echt mijn vriend om het moment 8)7
Helpt verwijderen en opnieuw toevoegen?

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Spacialz
  • Registratie: januari 2015
  • Laatst online: 07:12
rens-br schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 09:59:
[...]

Helpt verwijderen en opnieuw toevoegen?
Nee helaas niet, ik had deze al verwijderd en opnieuw toegevoegd.
Dropdown sluit en schuift dan weer uit maar het icoontje zie ik niet terugkomen.

Heeft u al geprobeerd opnieuw op te starten?


Acties:
  • Beste antwoord
  • 0Henk 'm!

  • rens-br
  • Registratie: december 2009
  • Nu online

rens-br

Admin IN & Moderator Mobile
Spacialz schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 10:12:
[...]
Nee helaas niet, ik had deze al verwijderd en opnieuw toegevoegd.
Jammer. Dat zou natuurlijk te simpel zijn geweest.

Heb je de cache van je launcher al proberen te verwijderen?

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Spacialz
  • Registratie: januari 2015
  • Laatst online: 07:12
rens-br schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 10:15:
[...]


Jammer. Dat zou natuurlijk te simpel zijn geweest.

Heb je de cache van je launcher al proberen te verwijderen?
In mijn geval zou dat Xperia Home moeten zijn, echter als ik cache legen kies via App Info en dan opslag of datagebruik probeer heb ik wel een button maar dan gebeurd er gewoon niks..

Zou jij durven zeggen of ik dan het via Google Now Launcher moet proberen?

Heeft u al geprobeerd opnieuw op te starten?


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • rens-br
  • Registratie: december 2009
  • Nu online

rens-br

Admin IN & Moderator Mobile
Spacialz schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 11:23:
[...]
In mijn geval zou dat Xperia Home moeten zijn, echter als ik cache legen kies via App Info en dan opslag of datagebruik probeer heb ik wel een button maar dan gebeurd er gewoon niks..
Hoe bedoel je "er gebeurd niks"?
Zou jij durven zeggen of ik dan het via Google Now Launcher moet proberen?
Ik verwacht dat dit het probleem niet oplost, omdat Google Now alleen je homescreen & app drawer veranderd (voor zover ik weet).

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Spacialz
  • Registratie: januari 2015
  • Laatst online: 07:12
rens-br schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 11:26:
[...]


Hoe bedoel je "er gebeurd niks"?
Button "Cache Wissen" reageert gewoon simpel weg niet.
Collega net hier mee laten kijken of ik nou gek ben en toestel reboot gegeven maar deze werkt toch echt niet 8)7

Heeft u al geprobeerd opnieuw op te starten?


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • rens-br
  • Registratie: december 2009
  • Nu online

rens-br

Admin IN & Moderator Mobile
Spacialz schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 11:29:
[...]
Button "Cache Wissen" reageert gewoon simpel weg niet.
Dan valt die optie in ieder geval af. Misschien kan je de Cache van je apparaat verwijderen in recovery?

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Spacialz
  • Registratie: januari 2015
  • Laatst online: 07:12
rens-br schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 11:37:
[...]


Dan valt die optie in ieder geval af. Misschien kan je de Cache van je apparaat verwijderen in recovery?
Blijkbaar was het cache wel gecleared..
Reboot net en icoontje staat weer te dansen in het menu.

Mag ik u danken _/-\o_

Heeft u al geprobeerd opnieuw op te starten?


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • rens-br
  • Registratie: december 2009
  • Nu online

rens-br

Admin IN & Moderator Mobile
Dat mag zeker! Fijn dat het weer werkt.

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Spacialz
  • Registratie: januari 2015
  • Laatst online: 07:12
Deze mag een slotje :)

Heeft u al geprobeerd opnieuw op te starten?


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • rens-br
  • Registratie: december 2009
  • Nu online

rens-br

Admin IN & Moderator Mobile
Op tweakers doen we in principe niet aan slotjes, tenzij er iets mis is met het topic. Deze blijft dan ook mooi open ;).

  • Elsevdhoek
  • Registratie: december 2016
  • Laatst online: 01-01-2017
Hi! Ik heb precies hetzelfde probleem met de flitser in dromdownmenu..staat er niet tussen terwijl ik deze wel als icoon heb ingesteld..ik begrijp niet zo goed hoe jullie dit probleem hebben opgelost.door cache te wissen van een app?Xperia home?deze app heb ik niet en kan dus niet de cache wissen..hoop op hulp ;)

  • hcQd
  • Registratie: september 2009
  • Nu online
Ik heb dit zelf ook. Als je reboot is hij terug, een tijdje later is hij weer verdwenen.

  • Spacialz
  • Registratie: januari 2015
  • Laatst online: 07:12
Elsevdhoek schreef op donderdag 29 december 2016 @ 18:40:
Hi! Ik heb precies hetzelfde probleem met de flitser in dromdownmenu..staat er niet tussen terwijl ik deze wel als icoon heb ingesteld..ik begrijp niet zo goed hoe jullie dit probleem hebben opgelost.door cache te wissen van een app?Xperia home?deze app heb ik niet en kan dus niet de cache wissen..hoop op hulp ;)
hcQd schreef op donderdag 29 december 2016 @ 18:43:
Ik heb dit zelf ook. Als je reboot is hij terug, een tijdje later is hij weer verdwenen.
Xperia home is niet echt een "app".
Het is een launcher https://en.wikipedia.org/...top_application_launchers

Zover ik weet is het een known error van de Sony ROM en zal dit middels patching verholpen moeten worden.
Echter hoe en wanneer dit zal gaan gebeuren :')

Heeft u al geprobeerd opnieuw op te starten?

Pagina: 1


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee