beste mensen,
na onderstaand topic had ik m'n router oppietoppie geconfigged, ik dacht ,ik ga um nou inbouwen, dus ik stekkers druit, bouw um in, boot um, zie ik tot m'n schrik dat m'n hele config weg was, hoe kan dat?
dit topic was dat:
[topic=159780]
moet ik hem eerst saven ofzo?
na onderstaand topic had ik m'n router oppietoppie geconfigged, ik dacht ,ik ga um nou inbouwen, dus ik stekkers druit, bouw um in, boot um, zie ik tot m'n schrik dat m'n hele config weg was, hoe kan dat?
dit topic was dat:
[topic=159780]
moet ik hem eerst saven ofzo?