• Harold_S
  • Registratie: februari 2002
  • Laatst online: 04-12 19:31
Ik heb een nieuwe pc met een MSI Z77A-G43 mobo. Op de DVI aansluiting heb ik mijn DELL 2408WFP beeldscherm aangesloten. Helaas ik heb geen beeld, meteen na opstarten gaat het scherm in slaapstand.
Met VGA werkt het scherm prima.

Ik heb een ander scherm geprobeerd op dezelfde DVI aansluiting en die doet het wel.
Een andere DVI kabel helpt ook niet.

Vervolgens van MSI de laatste nieuwe versie van de BIOS 2.64 toegestuurd gekregen. Die geflashed en alle drivers up to date gebracht. Maar helaas geen beeld. (Was ook in de verwachting want ik zie niet eens het BIOS scherm voorbij komen.

Beeldscherm op oude pc nog even getest op DVI en daar werkt het zonder problemen.

Ik krijg wel wanneer ik de kabel inplug dat er nieuwe hardware is gevonden te horen aan het geluid van nieuwe hardware. Dus er is wel hardware maar geen goed beeldsignaal.

Heeft iemand enig idee?

  • Rupie
  • Registratie: augustus 2006
  • Laatst online: 03-12 20:24
Beide schermen hebben wel hetzelfde DVI type? I, D, single, dual?

Desktop | Server | Laptop


  • Harold_S
  • Registratie: februari 2002
  • Laatst online: 04-12 19:31
Yep en ik heb nu de oplossing. Na 2 dagen prullen en 1 berichtje posten op tweakers lijkt het nu een paar minuten later te werken.

De BIOS update naar 2.64 heeft zijn werk goed gedaan. Ik moest alleen weer de VGA kabel verwijderen en alleen de DVI kabel in de mobo laten zitten.
Dit werkte voorheen ook niet maar nu na de update van de BIOS en een frisse herstart lijkt het probleem te zijn opgelost.

Met dank aan MSI voor het vroegtijdig toesturen van de BIOS _/-\o_


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee