• NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Mede-auteur:

Anoniem: 395333

Algemeen


Glashart is in Winterswijk bezig met vraagbundeling van de kern Winterswijk. Ze zijn eind november 2010 gestart met de vraagbundeling om 40% te halen. De kern van Winterswijk bestaat uit zo'n 10000 huishoudens. Als 40% van de huishoudens in Winterswijk Ja zegt voor 27 februari 2011. Zal in het 2de kwartaal begonnen worden met de aanleg van dit open glasvezelnetwerk. Het is de boeling dat eind 2011 de eerste woningen worden aangesloten op het geheel open glasvezelnetwerk. Op 30 januari 2011 is men blijven steken op 26 % bij de vraagbundeling. Glashart heeft toen besloten dat de inschrijving met een maand verlengd zal worden tot 27 februari 2011 om als nog de 40% te halen.


Providers

In Winterswijk zullen in eerste instantie 4 providers hun diensten gaan leveren.

• KPN
• Lijbrandt
• Concepts ICT
• Kick XL


Verder info

De informatie avonden zijn er imiddels geweest.

Hieronder de belangrijkste zaken:

• Het dekkingsgebied betreft kern Winterswijk zo'n 10.000 woningen. Er moet d.m.v. voorinschrijving 40% gehaald worden, dus 4000 abonnementen.

• De inschrijvingsperiode loopt t/m 27 februari 2011. Als het quotum gehaald is, wordt er vanaf 2de kwartaal meteen begonnen met de aanleg van het open netwerk.

• De voorlopige planning van Glashart is dat er in Winterswijk 5 POP's geplaatst gaan worden i.o.m. de gemeente.

• Aansluiting binnenshuis is via de voortuin en gebeurt zonder graafwerk in de tuin zelf. Glasvezel wordt indien mogelijk afgemonteerd in de meterkast of anders op een praktische locatie aan de voorgevel. Voor flats/appartementen worden aparte regelingen getroffen i.o.m. de eigena(a)r(en).

• Providers die meedoen tijdens de voorinschrijving: KPN, Lijbrandt, Kick XL en Concepts ICT.

• Volgens het laatste netwerk ontwerp van Glashart krijgen alle aansluitingen vanaf de POP (wijkcentrale) naar de huisaansluiting 1 Gb/s tot aan uw meterkast. In de FTU/modem zal dan bepaald gaan worden welke snelheid u krijgt (afhankelijk van uw abonnement). Dit heeft het voordeel dat alle streams zoals radio, tv en telefonie elkaar niet kunnen storen.

• In de laatste planning van Glashart zal het netwerk in Winterswijk KPN media streams en Glashart Media streams ter beschikking krijgen.

• KPN zal gebruikt gaan maken van de Experiabox en Kick XL zal gebruik maken van de Zyxel Router P-2812HNU-51c modem allen voor het internet verkeer, Kick XL zal voor het analoge en digitale TV/Radio en telefoon gebruik maken van de Genexus FTU van Glashart die in de meterkast zit. De providers Concepts ICT en Lijbrandt zullen alles vanaf de Genexus FTU gaan doen.

• Interessant voor UPC-klanten: Lijbrandt gaat het simpel basis TV-pakket ook nog via coax aanbieden, zowel analoog als over DVB-C (zonder smartcard). Handig als je meerdere TV's en/of DVB-C apparatuur in huis hebt.

• In de combie pakketten bieden ook Lijbrand, Kick XL en Concepts ICT een basis TV-pakket/Radio ook nog via coax aanbieden, zowel analoog als over DVB-C (zonder smartcard).

• De initiatiefgroep W.O.G. heeft een glasvezel keuze tabel opgemaakt, om de keuze van de gebruiker iets gemakkelijker te maken, de link naar de keuze tabel

• Voor 12 februari kan de bevolking kennis maken wat er allemaal mogelijk is op Glasvezel. Van 10.00 - 16.00 uur zal Glashart "experience" dag organiseren met de service providers en leveranciers. Tijdens deze dag kunt je zien wat je allemaal kunt op Glasvezel. Hier de link naar de agenda.

• Op het moment zijn er 7 service/winkel punten in Winterswijk waar verschillende providers hun vraagbundeling verzamelen. Waar kan de service punten vinden ? click hier


Voor meer info:

Glashart Winterswijk

Glashart Servicewinkel
Roelvinkstraat 73
7101 GN Winterswijk
Telefoon: (0543) 79 90 01
E-mail: winterswijk@glashart.nl


Links naar de providers:

Kick XL
Lijbrandt
Concepts ICT
KPN


De initiatiefgroep W.O.G. (Winterswijk Op Glasvezel)

Link 1
Link 2

W.O.G account op twitter: Wwijkopglasvzl
Rechtstreeks W.O.G. link naar twitter


Graag zouden wij jullie ervaringen ook willen horen.

Anoniem: 395333

Topicstarter
BEWONERS NIEUWSTRAAT KIEZEN VOOR GLASVEZEL

Bewoners Nieuwstraat kwaad om advertentiecampagne UPC tegen glasvezel.

In de Winterswijkse Weekkrant staat al wekenlang een pagina grote advertentie met een foto van de Nieuwstraat, en de tekst: "Wat zou u er van vinden als hier glasvezel komt te liggen ………het ligt al in Winterswijk". Met deze advertentie suggereert UPC dat er al glasvezel in de Nieuwstraat zou liggen. UPC spreekt hierbij niet de waarheid, en probeert met deze foute advertentie de aanleg van 100% glasvezel in Winterswijk te dwarsbomen. Kennelijk is UPC bang om daarbij veel klanten te verliezen. Bewoners van de fraaie Nieuwstraat zijn kwaad op UPC omdat hun straat misbruikt wordt in de actie van Glashart Winterswijk om 100% glasvezel aan te leggen in Winterswijk. Wie anders dan de bewoners van de Nieuwstraat kennen de waarheid, Peter Blaauwehand en Eddy Straatmans zeggen: "Er ligt absoluut geen glasvezel in de Nieuwstraat". Daarom hebben zij afgelopen zaterdag met andere bewoners van de Nieuwstraat actie gevoerd voor de aanleg van 100% glasvezel in hun straat.

Wat is nu de waarheid over glasvezel?

In heel Nederland, dus ook in Winterswijk ligt er weliswaar glasvezel, maar absoluut niet tot aan de huisaansluiting. Van af de wijkkasten ligt er nu een koperkabel, die UPC ook gebruikt, naar de huisaansluiting. Een koperkabel die op de drukste momenten van de dag overbelast is en gaat haperen, met geen of een slechte verbinding tot gevolg. Met de komst van het 100% glasvezelnetwerk van Glashart Winterswijk wordt er van af de wijkkasten een glasvezelkabel aangelegd tot de huisaansluiting. Pas dan ligt er 100% glasvezel in Winterswijk. Met 100% glasvezel krijgt Winterswijk een glasheldere, supersnelle en betrouwbare verbinding, voor internet, telefoon en TV. Bovendien wordt de monopoliepositie van UPC doorbroken en krijgen bewoners van Winterswijk meer keuzevrijheid voor het kiezen van een provider. Meer informatie over glasvezel is te vinden op de internetsite van de initiatiefgroep Winterswijk Op Glas (WOG) opgezet door Marco Lobeek, Jolien Rikkers en Edwin Westrum.

Keuzevrijheid glasvezel providers.

In Winterswijk zijn 4 providers actief. KiCK XL, Lijbrandt, Concepts ICT en KPN bieden via internet, advertenties en informatiedagen hun diensten aan. De alles in één pakketten voor Internet, televisie, radio, bellen, installatie en extra diensten, zijn echter moeilijk vergelijkbaar. Om geen appels met peren te vergelijken heeft de initiatiefgroep Winterswijk Op Glas (WOG) hiervoor is een handige vergelijkingstabel gemaakt, waarin de alles in één pakketten van de 4 providers op een overzichtelijke wijze naast elkaar zijn gezet. De tabel met handleiding is te downloaden van de site van de WOG. Ook is daar meer informatie te vinden over de Verenigingsactie van Glashart Winterswijk, als mensen zich via hun vereniging aanmelden. Zij kunnen daarmee hun clubkas spekken met € 10, - per aanmelding.

Glasvezel duurder dan UPC?

De prijzen voor de alles in één pakketten met internet, radio, TV, en onbeperkt bellen in Nederland, na afloop van de zogenaamde actieprijzen beginnen vanaf € 49,95 per maand. Ter vergelijking, het zelfde alles in één abonnement bij UPC kost al € 54,00 per maand! Glasvezel is dus absoluut niet duurder dan UPC, glasvezel biedt een glasheldere, supersnelle en betrouwbare verbinding, met veel meer mogelijkheden en is klaar voor de toekomst. Aanmelden voor een glasvezelabonnement kan overigens nog tot 27 februari a.s.

Voor meer informatie kan men terecht op de website van de WOG: www.winterswijkopglas.nl

 • Mexel
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 09-08 08:11

Mexel

↓ volgende bericht hieronder ↓

Fiber gemeente Winterswijk Video.

↓ volgende bericht hieronder ↓


 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Winterswijk krijgt Glasvezelnetwerk

WINTERSWIJK - Winterswijk krijgt glasvezel. Reggefiber, dat het netwerk aanlegt, stelde aanvankelijk als voorwaarde dat 40 procent van de huishoudens diensten via glasvezel afneemt.

Daar komt Winterswijk niet aan maar Reggefiber heeft de grens verlaagd naar 30 procent. Woordvoerder Marc Crans: "In overleg met alle betrokken partijen is de grens verlaagd. Winterswijk zit nu bijna op 30 procent. Dat halen we en onze ervaring is dat gaandeweg er nog aanmeldingen bij komen en de belangstelling nog tot 40 procent oploopt."

Met de aanleg wordt binnen drie maanden begonnen.


bron: De Gelderlander zondag 27 februari 2011 | 09:00

Of kijk voor meer berichtgeving op de site van W.O.G.

[Voor 9% gewijzigd door NDSFREAK op 27-02-2011 13:40]


 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Nu ook officieel op de Glashart Winterswijk site , hieronder het bericht:

Winterswijk gefeliciteerd!

Winterswijk, gefeliciteerd! 30% van de huishoudens heeft zich aangemeld voor een glasvezelabonnement.
Glashart heeft besloten dat dit genoeg aanmeldingen zijn om te starten met de aanleg van het netwerk.
Landelijk is de norm van 30% genoeg en daarom is besloten om Winterswijk hierin mee te nemen.
Dus binnenkort is het zover: Winterswijk wordt aangesloten op het hypermoderne glasvezelnetwerk van Glashart!

Werkzaamheden

Alle voorbereidingen en vergunningen zijn nu gereed, Glashart zal begin maart starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Naar verwachting het project zal ongeveer 10 maanden in beslag nemen.

Heeft u al een glasvezelabonnement ?

Dan krijgt u kosteloos een glasvezelmodem in de woning geplaatst.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor een glasvezelabonnement ?

Geen probleem, u kunt zich nog steeds aanmelden voor een glasvezelabonnement bij één van de service providers. Wilt u geen glasvezelaansluiting? U kunt dan de glasvezelkabel tot aan uw perceelgrens of gevel gelegd krijgen. Als u na verloop van tijd toch een glasvezelabonnement wilt bestellen, dan kan uw woning snel en eenvoudig worden aangesloten.

Het is belangrijk dat de kabel op de meest optimale plek op uw perceelgrens of tot aan uw gevel wordt aangelegd. Om deze plek te bepalen zullen medewerkers van Glashart alle woningen in Winterswijk gaan bekijken om de beste plek voor de aansluiting te bepalen.

Vragen ??

Heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij de Glashart Servicewinkel aan de Roelvinkstraat 73 te Winterswijk.

 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Laatste stand van zaken 4 (8 maart 2011)


De aanleg
FttH project Winterswijk

In 10 maanden tijd ruim 10.000 woningen aan op een glasvezelnetwerk.

Aanpak
Winterswijk bestaat uit ca 10.000 woningen. Die zijn onderverdeeld in 5 wijkcentrales (Area pops).
Met een doorlooptijd van ongeveer 9 maanden zullen er circa 300 woningen per week worden aangesloten.
Bij de uitrol wordt er rekening gehouden met de volgorde van de werkzaamheden,
zodat als een woning is aangesloten er ook vrij snel van de diensten gebruik gemaakt kan worden.
Dit alles vergt een gedegen voorbereiding en een strakke maar realistische planning.


Kerngetallen aanleg passieve glasvezelinfrastructuur Winterswijk.

1 City PoP (Centrale)
4 Area PoP's (Lokale centrale)
10.400 woningen
260 stuks ondergrondse distributiepunten
770.000 meter 2vezelige huis aansluitkabel
250.000 meter 96vezelige mini glasvezelkabel
70.000 meter glasvezelbuis


De Planning
Glashart en de gemeente zijn op het moment druk aan het overleggen in welke volgorde de wijken zullen worden aangepakt. De gemeente Winterswijk en Glashart hebben afgesproken dat ze de overlast zoveel mogelijk willen beperken. Er is afgesproken met Glashart als straten en wijken toch open moeten dat Glashart de werkzaamheden combineert. Zoals de planning er nu na uit ziet zal in Winterswijk West de eerste glasvezel buizen begin april de grond in gaan. Wij verwachten deze week of volgende week meer duidelijkheid te hebben hoe de planning er uit komt te zien.

Vermoedelijk zal het de voorlopig aansluit gebied ook nog groter worden en gewijzigd gaan worden.
Hier komt binnenkort ook meer duidelijkheid over.


De FTU
Glashart heeft vorige week besloten dat Winterswijk de nieuwe FTU krijgt net als in de gemeente Bronkhorst
De FTU is kastje die in de meterkast wordt geplaatst. De maten van deze nu FTU zijn 30 cm hoog en 23 cm breed. Eerste instantie was het de bedoeling dat Winterswijk de oude type FTU kreeg. Glashart heeft aangeven dat Aalten,Dinxperlo, Lichtenvoorde en Groenlo de oude FTU krijgen.

De bouwkrant
Binnenkort kunt u een bouwkrant verwachten van Glashart. In deze bouwkrant zullen ze de bewoners gaan inlichten wat er allemaal gaat gebeuren met de aanleg van glasvezel in Winterswijk

Nieuwe openingstijden Glashart Winkel Winterswijk

Ma gesloten
Di 10:00 tot 18:00
Wo 10:00 tot 18:00
Do 10:00 tot 18:00
Vr 10:00 tot 20:00
Za 10:00 tot 16:00
Zo gesloten


Meer informatie kijk op http://www.winterswijkopglasvezel.eu

 • fonsoy
 • Registratie: Juli 2009
 • Nu online
Ik kan maar een ding zeggen: Gefeliciteerd, tweakers in Winterswijk :)

Lenovo W520 - i7 2720QM - 8GB DDR3 1333Mhz - 1080p - Nvidia 1000M - 9 cell accu


 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Van de week hebben op site www.winterswijkopglasvezel.eu een poll gestart .
Het onderwerp: Welke Glasvezel provider hebt u gekozen ?

Kijk op de link

 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
100% glasvezel voor alle huizen kern Winterswijk.

Kosteloos glasvezel tot in de meterkast aangelegd.Wij kunnen u melden dat Glashart/Reggefiber heeft besloten dat alle huizen in de kern van Winterswijk 100% te gaan voorzien van Glasvezel tot in de meterkast.

Helaas heeft Glashart/Reggefiber nog geen persbericht uitgegeven (zal wel weer iets mis zijn gegaan in Rijssen) van dit goede nieuws voor de bewoners van Winterswijk.

Glashart is al wel begonnen met versturen van de brieven naar inwoners die zich nog niet hebben aangemeld voor een abonnement op glasvezel.

We krijgen berichten van mensen die wonen in de wijken Pelkwijk en de Pas , straten rond Groenloseweg en straten rond de Morgenzonweg dat ze op 25 en 26 maart 2011 al brief hebben ontvangen van Glashart.

We hebben even bij Glashart Winterswijk na gevraagd, zij vertelde ons vandaag dat:

Alle huizen in de kern/dorp Winterswijk worden voorzien van Glasvezel tot in de meterkast van de woning.

De komende tijd zullen alle huishoudens die nog geen abonnement hebben genomen, de betreffende brief ontvangen om zich kosteloos kunnen aanmelden.


Op 25 maart 2011 heeft Glashart de site geupdate en een nieuwe link geplaatst.

Via deze link kunt u met de aanmeld code die in de brief, zich aanmelden voor een gratis aanleg van glasvezel tot in de meterkast.

Link naar de aanmeld pagina van Glashart Winterswijk.


Hieronder de tekst uit de brief van Glashart die ze al hebben rond gestuurd :


Geachte heer, mevrouw,


Binnenkort start Glashart Winterswijk in uw wijk met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Vanwege het succes in Winterswijk heeft Glashart ervoor gekozen om alle woningen te voorzien van een glasvezelaansluiting. Inwoners die nog geen abonnement hebben genomen, kunnen nu alsnog voor een volledig kosteloze aansluiting kiezen. Met deze kosteloze aansluiting is uw woning voorbereid op de toekomst.


Ook uw woning kan kosteloos en geheel vrijblijvend worden voorzien van een glasvezelaansluiting. Om er zeker van te zijn dat uw woning wordt aangesloten verzoeken wij u om de bijgevoegde antwoordkaart binnen 8 dagen na dagtekening van deze brief ingevuld te retourneren.


Aanmelden via internet

U kunt zich ook aanmelden via onze website www.glashart.nl/winterswijk en daar onderstaande inloggegevens invullen om uw aanmelding te bevestigen.


Postcode:

Code:


Heeft u nog geen glasvezelabonnement?

Zodra uw woning is aangesloten, kunt u zelf bepalen of en wanneer u van de aansluiting gebruik wilt gaan maken. Pas wanneer u een abonnement afsluit bij één van de deelnemende service providers, gaat u een financiële verplichting aan. Hieraan kunnen echter nog wel activeringskosten verbonden zijn.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het glasvezelnetwerk? Glashart Winterswijk heeft haar Servicewinkel aan de Roelvinkstraat 73 ingericht. Daarnaast kunt u kijken op www.glashart.nl/winterswijk. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar winterswijk@glashart.nl of bellen met (0543) 79 90 01.

Met vriendelijke groeten,

Glashart | WinterswijkKijk voor meer informatie :
http://www.winterswijkopglasvezel.eu

 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
RTV Slingeland heeft een interview gehad met Glashart Winterswijk.


Nu bekend is worden dat Winterswijk glasvezel gaat krijgen. Heeft Slingeland de vraag gesteld aan Glashart:


En NU ??

Voor meer info kijk op : http://www.winterswijkopglasvezel.eu

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Dinsdag 3 Mei 2011 plaatsing van 1 City POP en 3 wijk POP's


Zoals de Planning er nu uit ziet zal Glashart/Reggefiber op 3 Mei 2011 beginnen met het plaatsen van:
de CITY-POP en 3 Wijk-POP's.


De voorlopige planning is:

Maandag 2 mei 2011 worden de funderingen gereed gemaakt voor de 4 POP's.
Dinsdag 3 mei 2011 zal er 1 City POP en 3 Area-pop's worden geplaatst.


Update 29-4-2011


Hieronder hebben we een overzicht van voorlopige plaatsing schema van de POP's.

City POP wordt om 7.30 geplaatst aan de Morgenzonweg.
Eerste Area-POP wordt om 9.00 geplaatst worden aan de Vreesweg.
Tweede Area-POP wordt om 10.30 geplaatst aan de Kastanjelaan.
Derde Area-POP wordt om 12.00 geplaatst aan de Europalaan.
Vierde en laatste Area-POP wordt op een latere datum geplaatst.


Wie belangstelling heeft en wil zien hoe een POP wordt geplaatst is van harte welkom.
Je kan het haast niet missen waar de POP geplaatst gaat worden.
Op de plek zal een grote hijskraan komen te staan.
Deze hijskraan zal de POP van de vrachtwagen af tillen en deze op de fundering plaatsen.


Laatste update prijs uitreiking aan de winnaars.We hebben we ook contact gehad met Glashart/Reggefiber inzake de uitreiking van de prijzen aan de winnaars.Ze vertelden ons dat de prijswinnaars door Glashart/Reggefiber op de hoogte gehouden zullen worden, over het hoe en wanneer de uitreiking van de prijzen plaats zullen vinden.

 • CreativeS
 • Registratie: Juli 2010
 • Niet online

CreativeS

#RespectYourElders (BMW)

[b]NDSFREAK schreef op woensdag 09 maart 2011 @ 22:44Glashart heeft aangeven dat Aalten, Dinxperlo, Lichtenvoorde en Groenlo de oude FTU krijgen.
Hier hangt anders gewoon een nieuwe FTU hoor...

 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Creative S schreef op zaterdag 21 januari 2012 @ 00:02:
[...]


Hier hangt anders gewoon een nieuwe FTU hoor...
Bedankt voor het door geven van deze info.
Dit is een nieuwe ontwikkeling welke plaats woon je waar ze deze FTU hebben geplaatst ?

 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Nieuw update openingstijden Reggefiber Winkel Winterswijk

De Reggefiber Winkel in Winterswijk heeft de openings tijden gewijzigd.

Op vrijdag gaat de winkel nu om 18:00 uur dicht in plaats van 20:00

Hier een overzicht van de nieuwe tijden:

maandag : gesloten
dinsdag : 10:00 - 18:00
woensdag : 10:00 - 18:00
donderdag : 10:00 - 18:00
vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:00
zondag : gesloten

 • CreativeS
 • Registratie: Juli 2010
 • Niet online

CreativeS

#RespectYourElders (BMW)

NDSFREAK schreef op zondag 22 januari 2012 @ 01:23:
Bedankt voor het door geven van deze info.
Dit is een nieuwe ontwikkeling welke plaats woon je waar ze deze FTU hebben geplaatst ?
Ik woon in Dinxperlo.

De FTU zelf is nog niet geplaatst, maar de grondplaat van de Genexis Core zit er al en er is aangegeven dat hier de Genexis Core geplaatst gaat worden, mocht ik voor glasvezel kiezen (en die kans wordt met de dag groter).

Ben alleen heel erg benieuwd naar de beruchte WBA kwaliteit. Morgen even langs het servicepunt.

[Voor 11% gewijzigd door CreativeS op 23-01-2012 23:56]


 • NDSFREAK
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:23
Reggefiber organiseert Need-for-Speed

Event op 14 september

Beleef de sensatie van echte snelheid

7 september, Winterswijk – Reggefiber organiseert op 14 september een

Glasvezel Need-for-Speed Event voor alle inwoners van Winterswijk.

Op dit evenement staat alles in het teken van echte snelheid en kunnen de bezoekers echte snelheid ervaren.

Iedereen die tijdens dit evenement een glasvezelabonnement afsluit bij een van de

serviceproviders, maakt kans op een rit in een echte Ferrari.

Ook komen inwoners alles te weten over het aanbod van de serviceproviders die glasvezeldiensten

kunnen gaan leveren in Winterswijk.

Dit zijn Concepts, KPN, Kick XL, Fype, Scarlet, Lijbrandt en XS4ALL.

Bewoners kunnen geheel vrijblijvend langs komen tussen 16.00 – 22.00 uur.

Glasvezel Need-for-Speed Event.

Het glasvezel Need-for-Speed Event wordt op vrijdag 14 september georganiseerd.

Inwoners van Winterswijk zijn van 16.00 – 22.00 uur van harte welkom op de Markt in Winterswijk.

Iedereen die tijdens dit evenement een glasvezelabonnement afsluit bij een van de serviceproviders,

maakt kans op een rit in een echte Ferrari.

Er worden in ieder geval vijfentwintig ritten gemaakt.

Daarna wordt er geloot. Ook worden er leuke andere activiteiten georganiseerd.

Iedereen kan de exclusieve auto’s bekijken, of op de foto met een ‘bekende’ coureur.

Bezoekers kunnen ook zelf racen met de racesimulator.

Daarnaast kan men zich onder het genot van een hapje en een drankje

laten informeren over de vele voordelen van glasvezel.


Glasvezel Need-for-Speed Event.


Pagina: 1Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee