Toon posts:

Post je Homescreen! - Deel 2 Vorige deelOverzicht

Pagina: 1 2 3 ... 46 Laatste
Acties:

Onderwerpen


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
http://tweakers.net/ext/f/CSTW6nw3jyQ9CVJb86gdQH2x/full.png

Nieuw in dit deel is dat deze post gebruikt zal worden voor een inventarisatie van programma's, widgets en homescreen replacement programma's die veel gebruikt worden. Ik, Tsurany, zal de belangrijkste proberen te verwerken. Dit is echter handwerk en daar gaat tijd in zitten. Het wordt zeer op prijs gesteld als mensen willen helpen. Losse dingen zoals zelfgemaakte widgets mag je altijd naar mij toe sturen via DM. Wil je actief meehelpen dan kan je me altijd een DM sturen met je wilt bijdragen en dan kunnen we altijd samenwerken in het topic beheer, daar is immers een mooie functie voor op GoT.

http://tweakers.net/ext/f/Z1eMvNuyej2RoD4iePbmjTuR/full.png

• Dit topic is niet bedoeld voor inhoudelijke discussies over launchers, widgets en icons. Daarvoor verwijs ik graag door naar het Het Android launchers, themes en icons topic topic. Dit topic is echt bedoeld om de showen en om inspiratie op te doen. Dit topic is de showroom, Het Android launchers, themes en icons topic is de collegezaal.

• Ga niet offtopic, dit topic is bedoeld om je homescreen te delen en de gebruikte widgets en launchers te delen.

• Om het topic nuttig te houden, en om er geen opsomtopic van te maken, wordt van je verwacht dat je de volgende dingen in je post zet, naast je screenshot:

- Je toestel (HTC Hero, Motorola Milestone etc...)
- OS versie (1.5, 2.1 etc...)
- De widgets die je gebruikt, plus eventueel een downloadlink als ze niet in de TS staan
- Als je een home replacement gebruikt, zoals aHome, LauncherPro of Home++, meld dit dan ook
- Je wallpaper, ook met een downloadlink, indien mogelijk
- Zoveel mogelijk informatie zodat iemand het na kan bouwen als hij zou willen (dan is het namelijk altijd genoeg)

Screenshot in telefoon afbeelding
Om je screenshot in een telefoon afbeelding te krijgen zijn een aantal websites beschikbaar:
Android Asset Studio

Let hier goed op, je doet niemand een plezier met informatie achterhouden, dit topic is er om informatie te delen!

http://tweakers.net/ext/f/zAAkoJOJakdSYtXgouuhh05P/full.png

Om ons je screenshots te laten zien, zal je je screenshot bij een fotohost moeten uploaden. Hier krijg je dan weer een link die je in je post kan plakken, zodat we het allemaal kunnen zien. Een paar veelgebruikte fotohosts zijn oa. imagehost.org en tinypic.com. Bij imagehost.org krijg je na het uploaden bijvoorbeeld een paar links die je zo kan copy-pasten. Hiervoor kan je dan het beste de forum hotlink nemen. Een goed alternatief is het Tweakers.net fotoalbum, dit is wel enkel voor leden met genoeg Karma.

http://tweakers.net/ext/f/3rf8Bf3SGz4y5pCyp0GAvhYD/full.png

Aangezien Android niet standaard uitgerust is met een screenshotknop, moet dit op een andere, en helaas wat ingewikkeldere manier gebeuren. Het volgende stappenplan heb ik samengesteld na wat zoeken op Google, en het grootste deel heb ik van Androidworld.nl gehaald. Let wel op dat dit stappenplan voor niet-gerootte telefoons is, voor gerootte telefoons zijn er apps uit de market te downloaden. Tevens is dit stappenplan voor Windows:

Stap 1: Download de Java SDK van java.com;

Stap 2: Download de Android SDK hier;

Stap 3: Pak de Android SDK uit op je computer;

Stap 4: Zet de debug mode aan op je telefoon, ga naar Settings -> Applications -> Development en vink 'USB debugging' aan

Stap 5: Download de ADB driver voor je telefoon hier. Laat daarna windows zoeken naar de drivers, en wijs naar de map waar je de drivers hebt uitgepakt.

Ik kan helaas niet zeggen of dit ook voor andere toestellen zal werken, en of andere toestellen er überhaupt last van hebben.

Stap 6: Ga naar de map waar je de Android SDK hebt uitgepakt, ga naar tools, en start ddms.bat. Ga vervolgens naar device, en klik op screen capture. Voila, je kan nou screenshots maken.

Stappenplan voor OSX:

Stap 2: Download de Android SDK voor de Mac hier;

Stap 3: Pak de Android SDK uit op je computer;

Stap 4: Telefoon middels USB aansluiten op de Mac (alleen opladen). Zet de debug mode aan op je telefoon, ga naar Settings -> Applications -> Development en vink 'USB debugging' aan

Stap 6: Ga naar de map waar je de Android SDK hebt uitgepakt, ga naar tools, en start het ddms bestand. Ga vervolgens naar device, en klik op screen capture. Voila, je kan nou screenshots maken.


PicMe
PicMe is een applicatie die gebruikt kan worden om screenshots te maken, het zet een server op op je telefoon die je via je eigen PC kan benaderen. Enkel voor telefoons met root toegang.
Gratis - AppBrain PicMe

screenshot
Screenshot is een applicatie die screenshots kan nemen van je telefoon en deze kan opslaan op je SD kaart. Enkel voor telefoons met root toegang.
Gratis - AppBrain - screenshot
http://tweakers.net/ext/f/u6GXnVPyw5z7k021f284BWia/full.png

Een aantal handige tips voor het opmaken van homescreens zodat je een idee krijgt hoe mensen allerlei combinaties voor elkaar krijgen.

Voorbeeld sites
Er zijn sites waar, net als in dit topic, veel homescreens verzameld worden. Vaak staat er ook een bruikbare uitleg bij.
Digital Vanity
myColorscreen

Icons
Veel mensen gebruiken andere Icons dan standaard met Android meegeleverd zijn, een aantal handige sites hiervoor zijn:
- http://www.iconarchive.com/

Widgets resizen
Sommige launchers maken het mogelijk om widgets van formaat te veranderen, LauncherPro Plus is hier een bekend voorbeeld van, door te doneren krijg je een unlock code waarmee LauncherPro de mogelijkheid bied om widgets van formaat aan te passen. Hierdoor kan je een widget die normaal het volledige scherm vult kleiner maken zodat een deel overblijft voor andere informatie.

Aantal kolommen en rijen vergroten
Je homescreen is als het ware een grid die uit kolommen en rijen bestaat, vergelijkbaar met een Excel werkblad. Via verschillende launchers zoals LauncherPro is het mogelijk het aantal rijden en kolommen in te stellen. In LauncherPro is het mogelijk de kolommen en de rijen los van elkaar in te stellen van 1 tot 10.
Het vergroten van het aantal kolommen en rijen zorgt voor een hogere flexibiliteit doordat je widgets nauwkeuriger neer kan zetten en beter kan schalen naar je wens. Immers de stapjes waarmee je ze verplaatst, vergroot en verkleind zijn hierdoor een stuk kleiner.

Verschillende formaten widgets
Veel widgets komen in verschillende formaten. Een goed voorbeeld hiervan zijn de agenda widgets, deze komen vrijwel allemaal in een groot aantal formaten. Deze zie je allemaal los bij het widgets toevoeg menu staan. De formaten zijn altijd aangegeven in breedte maal hoogte, dus het aantal kolommen breed maal het aantal rijen hoog. Zo is een 4x2 widget dus vier kolommen breed en twee kolommen hoog. Hierdoor neemt hij bij een standaard scherm maar de helft van de ruimte in. Door te spelen met formaten kan je dus meer widgets kwijt op hetzelfde stukje scherm.

http://tweakers.net/ext/f/jmDWaJGZiuaimcTGdPVtd7G5/full.png

Indien mensen willen bijdragen kunnen ze informatie naar mij toesturen via DM of het hier in het topic plaatsen waar ik het als het goed is tegen kom. Om het overzichtelijk te houden vraag ik jullie om de volgende template te gebruiken:

Naam
Beknopte omschrijving
- Screenshots in thumbnails met link naar de volledige versie. Thumbnails moeten 100*75 zijn (standaard formaat Tweakers fotoalbum). -
Prijs

http://tweakers.net/ext/f/DxhPuDOoEtRMs0uIGLwMqiX0/full.png

Elk Android toestel wordt geleverd met een standaard launcher (bijvoorbeeld HTC Sense). Niet iedereen is even tevreden met de standaard launcher. De meeste launchers die je uit de Android market kan downloaden hebben meer mogelijkheden, zijn sneller of zien er mooier uit. Al met al genoeg redenen om eens een andere launcher te proberen dus :) Hieronder volgen enkele van de meest gebruikte launchers voor Android.

Let op: Het installeren van andere launchers is zonder enig gevaar, je krijgt bij het drukken op de home knop keurig de vraag welke launcher je wilt starten en of hij dat elke keer moet vragen of je keuze moet onthouden. Installeer je een nieuwe of verwijder je er een dan krijg je dezelfde vraag weer. Ook zijn er diverse applicaties die de voorkeur resetten waardoor je gewoon weer de vraag krijgt bij de eerste keer dat je op de home knop drukt.


Home Switcher
Je kan hierin de standaard homescreen selecteren en tijdelijk een andere homescreen laden. Door op je home button te drukken keer je vervolgens gewoon terug naar je standaard homescreen.
http://tweakers.net/ext/f/pOi0EXryjQwzUNMIDES6AmpM/thumb.jpg
Gratis voor Android tot 2.1 - Home Switcher
Gratis voor Android 2.2 en hoger - Home Switcher for Froyo


LauncherPro
Deze zeer veel gebruikte launcher is vooral populair door zijn snelheid en de aanpasbaarheid. De launcher is gebaseerd op de stock Android launcher maar kent vele aanpassingen en extra opties. In de Android market staat de gratis versie van LauncherPro. Er is echter ook nog een betaalde versie waar je ongeveer $2,99 voor betaald: LauncherPro Plus. Deze betaalde variant kent enkele extra (Sense-like) widgets en de mogelijkheid om widgets te herschalen. Op de officiële website houdt de ontwikkelaar de wereld op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe versies van deze fantastische launcher.

LauncherPro kan zelf aangepast worden waardoor het onder andere mogelijk is de standaard widgets te veranderen in bijvoorbeeld transparante widgets. Zie hiervoor XDA-Developers.
 • Mogelijkheid tot het verberger van icon labels
 • Aantal rijen en kolommen op homescreen aanpasbaar
 • Verander de hoeveelheid homescreens
 • Scrolling widgets
 • Mogelijkheid tot verbergen ongebruikte apps in de app drawer
 • Scrollen door dock
http://tweakers.net/ext/f/9NiHisIt2toYmYAFM26p2eMO/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/0IfS8TArcGntypDE394Ah9Hq/thumb.jpg

ADW.Launcher
Deze - ook erg populaire - launcher wordt ontwikkeld door het bedrijf Anderweb. Volgens mij is de launcher vooral erg bekend doordat het standaard is ingebouwd in de populaire CyanogenMod rom voor HTC toestellen. Net als bij LauncherPro zijn er behoorlijk veel opties en werkt alles lekker snel. In de market is de gratis versie van ADW te vinden. Zeer recent is de betaalde / verbeterde versie ADW.Launcher Ex verschenen. Deze betaalde versie kost €2,50 en heeft veel extra mogelijkheden en eyecandy aan boort.
 • Mogelijkheid tot het verberger van icon labels
 • Aantal rijen en kolommen op homescreen aanpasbaar
 • Aanpasbare hoeveelheid apps in dock
 • Volledige mogelijkheid voor themes
 • Aanpasbare functie homescreen-toets
 • Gestures
http://tweakers.net/ext/f/Ux5WxgN1GMQk366FvQqh5R4S/thumb.png http://tweakers.net/ext/f/04MLJEL7HPAZwBguFgTUSzyc/thumb.jpg

http://tweakers.net/ext/f/vEvYYdk1vzSjWZiVgzEKqX6K/full.png

Widget Locker
Nu kan je terwijl je de homescreen unlockt gelijk een van je favoriete applicaties starten.
http://tweakers.net/ext/f/ifDQwYM1vLEt33n0oZg2l4DS/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/VNvlSj4p27yiftnz61fnIGS9/thumb.jpg
Betaald - WidgetLocker
Youtube review - YouTube: WidgetLocker ReviewGOTO Lockscreen
Direct nieuwe berichten of e-mails openen vanuit je lockscreen. Laat tevens het weer zien.
http://tweakers.net/ext/f/ZjWtnZPbWDTz2LtQUkHf7nvA/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/fq5GnEaC30DfvkfjXGgyG8dO/thumb.jpg
Betaald - GOTO Lockscreen
Youtube demonstratie
http://tweakers.net/ext/f/Jt2eCtb2LSNOwmCW1lL8fN4v/full.png

MultiPicture Live Wallpaper
Op elk scherm een andere wallpaper.
Gratis - MultiPicture Live Wallpaper

Wallpaper Set And Save
Niet elke afbeelding is geschikt om als achtergrond te gebruiken, door langzame overgangen tussen kleuren kunnen vlekken ontstaan. Dit kan opgelost worden door wallpapers via dit programma in te stellen.
Gratis - Wallpaper Set And Save

Wallpaper achterhalen uit screenshot
Soms vind je wel eens een screenshot met een prachtige achtergrond maar nergens een link naar de originele afbeelding. Door een site zoals TinEye te gebruiken kan je misschien de achtergrond vinden. Wat TinEye namelijk doet is naar soortgelijke afbeeldingen zoeken, indien de wallpaper dus goed herkenbaar is, is er een kans dat je de originele wallpaper nog kan vinden. Een poging waard!

LET OP: Er zijn ook wallpaper applicaties beschikbaar in de market, sommigen daarvan vragen veel rechten op je toestel zoals toegang tot je contactpersonen en open internet toegang. Hoewel dit laatste niet vreemd is aangezien ze de wallpapers moeten downloaden, is dit eerste toch wel verontrustend, waarom zouden wallpapers contactgegevens nodig hebben? Je kan er dan dus vanuit gaan dat ze je contactgegevens voor marketingdoeleinden gaan misbruiken.
http://tweakers.net/ext/f/611jHxf1667VBpoVSw1k5peX/full.png

De Widgets zullen onderverdeeld worden in verschillende categorieën zodat ze makkelijk terug te vinden zijn. Widgets die niet in een categorie vallen zullen in 'overige' komen te staan.
http://tweakers.net/ext/f/2an2vX40Lq28RjNCAaQwTna3/full.png

TypoClock
Veelgebruikte klok widget de de tijd en datum laat zien in tekst in plaats van getallen.
http://tweakers.net/ext/f/VX3ubvamK1KjgnMMaZUUQllB/thumb.png
Gratis - XDA-Developers TypoClock

Minimalistic Text
Laat informatie in tekst zien zoals de tijd, datum en acculading.
http://tweakers.net/ext/f/D5kYp7k3v8ApxO9XuR5wAqSq/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/t0qgSekFwaEmid2axlxqa9qe/thumb.png
Gratis - Minimalistic Text

SiMi Clock
Veelgebruikte klok widget in combinatie met LauncherPro Plus. Het resizen van de widget zorgt dat de streep doorgetrokken kan worden over andere widgets wat leuke combinaties kan opleveren.
http://tweakers.net/ext/f/TFmApInBH892DwRALpC6tV06/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/EqAtwp5wBnhqJ4ZtjkXZefIT/thumb.png
Gratis - SiMi Clock

Clockr
Veelgebruikte klok widget de de tijd laat zien in tekst in plaats van getallen.
http://tweakers.net/ext/f/oakL6lkbh6HHUNAwR5ApSzYb/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/c17gfBil0omSmMMRXIetovOo/thumb.png
Gratis - Clockr
Extra informatie - XDA-Developers ClockrTajm
Veelgebruikte klok widget de de tijd laat zien in tekst in plaats van getallen.
http://tweakers.net/ext/f/hP6fEIslgpvWtkoP0lKh8UhU/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/qjbK3QdnPDHSOp2GypEUfPmj/thumb.png
Gratis - Tajm

mClock
Zeer aanpasbare widget die de tijd en datum kan laten zien evenals de dagen van de week. Dit kan allemaal in getallen of in tekst weergegeven worden. Ondersteund het exporteren en importeren van XML bestanden voor uitwisselen van ontwerpen. Heeft dezelfde functies als OneSeven
http://tweakers.net/ext/f/LboMYJFlbqeyYz57kp8ORkoO/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/8HCalFkAr0U9fJISYMRVa45T/thumb.jpg
Gratis - mClock
Extra informatie XDA-Developers mClock - XDA-Developers mClock Skins


OneSeven
Laat de dagen van de week zien met een highlight op de huidige dag.
http://tweakers.net/ext/f/3I9ZXn3fjF7suBizNpzf9MsW/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/FN3mPJ1vKELqZaYlZ05Xm4xM/thumb.jpg
Gratis - OneSeven
Betaald - OneSeven Pro

Transparent Clock Widget 2x2
Simpele transparante klok
http://tweakers.net/ext/f/gBLDbNe8ruH9HlcsRBHL2p0X/thumb.jpg
Gratis - Transparent Clock Widget 2x2

D-Clock Widget
Digitale klok met spiegellook.
http://tweakers.net/ext/f/kxR7bG7yvC1mtDSa5Xpg1bAW/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/LqyWWvrBRiOuzuzGx6k55qiZ/thumb.jpg
Gratis - D-Clock Widget

Analog Clock Collection
Grote collectie van analoge klokken.
http://tweakers.net/ext/f/JhnJnoAwrhcYJxAAs9ZtLfZz/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/eplnhVJN0qW2FmEGzeDGsB51/thumb.jpg
Gratis - Analog Clock Collections

http://tweakers.net/ext/f/KkEL0nVrU8LGYvR3tSNi4ls0/full.png

Beautiful Widgets
Laat de tijd zien met daarbij de weersvoorspelling. Kan ook enkel de weersvoorspelling laten zien zonder de klok erbij. Veelgebruikte widget en veel thema's voor beschikbaar.
http://tweakers.net/ext/f/sVTn4P6Jl0JUYwuof1eWfFji/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/rVTIC2AST12ERBHojbenMsV3/thumb.png
Betaald - Beautiful Widgets

Fancy Widgets
Laat de tijd zien met daarbij de weersvoorspelling. Kan ook enkel de weersvoorspelling laten zien zonder de klok erbij. Veelgebruikte widget en veel thema's voor beschikbaar.
http://tweakers.net/ext/f/qELVm7JTsmzIag0tnLd3c4Rb/thumb.jpg
Gratis - Fancy Widget
Betaald - AppBrain Fancy Widget Pro

Snowstorm Weather
Laat het weer zien met veel verschillende soorten widgets.
http://tweakers.net/ext/f/ZHy12GI44GrfJ1f8b8wKnV18/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/cDtd4T1kmbh9W1HL7CEpCyxT/thumb.jpg
Gratis - Snowstorm Weather Widget

Buienalarm
Buienalarm waarschuwt voor buien (captain obvious).
http://tweakers.net/ext/f/u9wrNGhRoCMAGFeIPIzT01sr/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/WHztOiYc9ggKi1PsV8DjoXIw/thumb.jpg
Gratis - Buienalarm
http://tweakers.net/ext/f/yPLeO3DeMVnxJV28N7vgv4oZ/full.png

Pure Calendar
Laat de aankomende afspraken in je agenda zien. Heeft heel veel aanpassingsmogelijkheden en veel thema's die gebruikt kunnen worden.
http://tweakers.net/ext/f/7WSUOw26AQHSrMzPPw6NpWtU/thumb.png http://tweakers.net/ext/f/CopNjgvNQ09g9KuLheeQHLLW/thumb.png
Betaald - Pure Calendar

Pure Grid Calendar
Laat de aankomende afspraken in je agenda zien. Heeft heel veel aanpassingsmogelijkheden en veel thema's die gebruikt kunnen worden.
http://tweakers.net/ext/f/AIVkXiwFvTAJanyyIepn4WSX/thumb.png http://tweakers.net/ext/f/4qV8i9X90tgTgCnRwtrwGylG/thumb.jpg
Betaald - Pure Grid Calendar

Jorte
Bedoeld als personal organizer die de look en feel van een papieren agenda moet hebben.
http://tweakers.net/ext/f/Lv1OvWXsPWd2InzJEEo3o6On/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/C4fbYTzW4NyUC5yGiE0Ut06I/thumb.png
Gratis - Jorte

Android Agenda Widget
Laat agenda's en to-do zien.
http://tweakers.net/ext/f/UZX6laitmuncKztDhs0ofoui/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/8Juj9LvAgUtAE7cbyaofNnOP/thumb.jpg
Gratis - Android Agenda Widget
Betaald - Android Agenda Widget Plus

Smooth Calendar
Laat de aankomende afspraken in je agenda zien.
http://tweakers.net/ext/f/GhdWp33yiMplCj4ZFJxKrCSk/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/MnVDJuyzT4xO63PDHtInxG30/thumb.png
Gratis - Smooth Calendar
http://tweakers.net/ext/f/CL2hTRPOfvnfFjFTVz44rPf6/full.png

Battstatt
Laat in tekst het percentage van de accu zien.
http://tweakers.net/ext/f/xmCSa4vqyWGUvvnWci5a4RPg/thumb.png
Gratis - BattStatt
Betaald - BattStatt Pro

Circle Battery
Laat het accu percentage zien met een cirkel er omheen.
http://tweakers.net/ext/f/Ar0NQyxqKNhBBgE9C4Bhq24N/thumb.png
Gratis - Circle Battery

Gauge Battery Widget
Laat het accu percentage zien met een meter.
http://tweakers.net/ext/f/mrEbpQZny5rtgw9U2ZYTXez3/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/fy7nLFfc1bBPLX2pPGNPXk2g/thumb.png
Gratis - Gauge Battery Widget

JuicePlotter
Laat zien hoe lang het nog duurt tot je accu leeg is of tot hij vol is geladen.
http://tweakers.net/ext/f/ZeP6mFxQXekvUuaBH4oBmGFF/thumb.png
Gratis - JuicePlotter

http://tweakers.net/ext/f/AjlM2uKvu2PEh9xH6tHZxqUa/full.png

Extended Controls
Geeft je de mogelijkheid om met switches allerlei instellingen aan te passen zoals GPS en WiFi aan of uit.
http://tweakers.net/ext/f/GGRdFM603Bh3JW5pLSj3MGuZ/thumb.png http://tweakers.net/ext/f/qbJqoDc7tmhT1Xjp5naEW0RR/thumb.jpg
Betaald - Extended Controls

Widgetsoid2.x
Meer dan 40 aanpasbare toggle widgets.
http://tweakers.net/ext/f/0mOB5PvfJ70xi41OMeKahTTY/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/SfnPPDpbVFsIOGaIm27uCrt8/thumb.jpg
Gratis - Widgetsoid2.x

SwitchPro
Geeft je de mogelijkheid om met switches allerlei instellingen aan te passen zoals GPS en WiFi aan of uit.
http://tweakers.net/ext/f/oqymOt6IeYq7mdNEVqfvllck/thumb.png
Betaald - SwitchPro

Free Power Widget
Geeft je de mogelijkheid om met switches allerlei instellingen aan te passen zoals GPS en WiFi aan of uit.
http://tweakers.net/ext/f/jIuY1xpXVAqIcm5n8E6FGQde/thumb.jpg
Gratis - Free Power Widget

AudioManager
Geeft de verschillende volume niveau's weer en bied een snelkoppeling naar het instellingen menu.
http://tweakers.net/ext/f/GWxhUAF2SNYID7F5yWj4Qfpo/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/WFuvwrKPlsfBEM34NqgpBotn/thumb.jpg
Gratis - AudioManager
Betaald - AppBrain AudioManager Pro

Traffic Counter
Laat via een widget zien hoeveel data je verbruikt via je mobiele verbinding en via WiFi. Kan ook tekst berichten en gesprekken laten zien.
http://tweakers.net/ext/f/ZH2FpkgbhE1lFYEGCKgkMWaf/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/t569FwEhQr2PMVJ9fl5nlSfL/thumb.jpg
Gratis - Traffic Counter Extended
Betaald - Traffic Counter Pro


Clarus Signal
Laat via een widget zien hoeveel data je verbruikt via je mobiele verbinding en via WiFi.
http://tweakers.net/ext/f/NO6HMx0iipk7VY1T06ADC3at/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/PNI2I7d844HPsLoR7DvHDRda/thumb.jpg
Gratis - Clarus Signal


Elixir
Zeer aanpasbare informatie applicatie met zeer configurationele widgets.
http://tweakers.net/ext/f/98yMz86iAC01wvvpm8PhLtUa/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/nlUVGIHUAFDRFqggQBegGILd/thumb.jpg
Gratis - Elixir

Android System Info
Laat veel informatie zien, veel widget mogelijkheden.
-nog geen screenshot-
Gratis - Android System Info

Mini Info
Veel widgets met systeem informatie.
http://tweakers.net/ext/f/FMBBLq2VQ8tePwOwt7antwpF/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/GkxmeOgogjwcUn120qjNyYkV/thumb.jpg
Gratis - Mini Info

System Info Widget
Laat veel informatie zien, veel widget mogelijkheden.
http://tweakers.net/ext/f/YRJ7YpERXFl3faesAZSExePu/thumb.jpg
Betaald - System Info Widget


http://tweakers.net/ext/f/A3sGjLtp5CaowyjvPHyQJoT1/full.png


http://tweakers.net/ext/f/kIxhvASPcJTca7QDNVVtWJTT/full.png

Voorlopig zijn enkel icon packs of sites met icons welkom, dit om te voorkomen dat elke losse icon vermeld wordt. Hoeveel icons nodig zijn voor het een pack mag heten hangt af van de kwaliteit van de icons.

Disclaimer: Door in dit topic te posten geef je toestemming aan de topic beheerders om de afbeeldingen van je homescreen op te slaan op een andere locatie en te verwerken in de topic start indien zij denken dat dit bijdraagt aan het topic. Zij mogen je afbeeldingen bewerken en aanpassen indien dit het belang van het topic dient. Uiteraard zal dit enkel gedaan worden met volledige bronvermelding op basis van je GoT account. Wil je hier niet aan mee werken dien je dit vooraf te melden in je post of naderhand bij een van de beheerders.
De openingspost is gebaseerd op deel 1 en aangepast door Tsurany en de prachtige afbeeldingen en titelbalken zijn verzorgt door Camiel.

[Voor 255% gewijzigd door Tsurany op 06-11-2012 12:18]

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Gereserveerd voor eventuele uitbreiding.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • DawnNoMoreRises
 • Registratie: augustus 2009
 • Laatst online: 15:40

DawnNoMoreRises

...Sworn to the Dark...

en maar even een copy naar de nieuwe versie =)

***

Even een update van mijn kant;
mijn huidige telefoon looks:

Telefoon: HTC Desire
Android: 2.2 stock ROM
Applications:
DawnNoMoreRises's Apps on the HTC Desire

Phone: HTC Desire
49 total, 41 free (83%), 8 paid (16%), 96MB total size, $17.07 total priceView this Android app list on AppBrain

Music Screen:


Toggle Screen:


Home Screen:


Calendar Screen:

(Scrollable calendar)

Verdere notes:
- Totaal 5 Screens; 4 in gebruik
- 3 Scrollable docks waarin voornamelijk folders staan geordend met Folder Organiser Lite.
- Wallpaper komt uit de HD Rare Black Wallpapers Vol. 1 app

bij verdere vragen hoor ik het graag =))

Rig: Intel Core i7 8700k, EVGA Z370 FTW, EVGA GTX 1080 FTW2 powered || Phone: Apple iPhone 13 Pro Max 256GB || Ride: Volvo S80 MY2007 V8 at 265k km


 • spreading
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 27-11 22:41
misschien een idee om de meest gebruikte widgets op een rij te zetten? heb iig veel gehad aan dit topic(deel 1).
zo even Scrollable calendar opzoeken, kijken of dat iets is en een nieuwe wallpaper zoeken, heb sinds mijn laatste post hier al 4 verschillende homescreens gehad.

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
spreading schreef op woensdag 05 januari 2011 @ 21:20:
misschien een idee om de meest gebruikte widgets op een rij te zetten? heb iig veel gehad aan dit topic(deel 1).
zo even Scrollable calendar opzoeken, kijken of dat iets is en een nieuwe wallpaper zoeken, heb sinds mijn laatste post hier al 4 verschillende homescreens gehad.
Dat is de bedoeling van dit topic, het probleem is echter dat het volledig handwerk is, ik zal mijn best doen alle veel gebruikte widgets deze week nog in de topic start in te voeren. Alle hulp is hierbij welkom ;)

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • bobwarley
 • Registratie: november 2002
 • Niet online
DawnNoMoreRises schreef op woensdag 05 januari 2011 @ 21:17:
en maar even een copy naar de nieuwe versie =)

***

Even een update van mijn kant;
mijn huidige telefoon looks:

Telefoon: HTC Desire
Android: 2.2 stock ROM
Applications:
DawnNoMoreRises's Apps on the HTC Desire

[...]
bij verdere vragen hoor ik het graag =))
Wow erg nice _/-\o_

Op WP7 kun je niet eens eigen mp3s als ringtone instellen, how smart is that??


 • JobX
 • Registratie: januari 2008
 • Laatst online: 04-06 08:14Samsung Galaxy S

Android 2.2.1 XXJPY Doc v7
Kernel: Speedmod k12f
Theme: R64
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=817703

Launcher: ADWLauncher EX
http://www.appbrain.com/a...-ex/org.adwfreak.launcher
+ ADW Theme Black > icons launcher

Weer/klok: Beautiful Widgets
http://www.appbrain.com/a....levelup.beautifulwidgets
+ Animation Package

Wallpaper: HD Rare Black Wallpapers Vol.1
http://www.appbrain.com/a...HDrareblackwallpapersvol1

[Voor 22% gewijzigd door JobX op 05-01-2011 23:22. Reden: Bron wallpaper + screenshot lockscreen en notification bar]


 • spreading
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 27-11 22:41
Tsurany schreef op woensdag 05 januari 2011 @ 21:24:
[...]

Dat is de bedoeling van dit topic, het probleem is echter dat het volledig handwerk is, ik zal mijn best doen alle veel gebruikte widgets deze week nog in de topic start in te voeren. Alle hulp is hierbij welkom ;)
das waar ;) zie het al ziet der zeer goed uit!

hier mijn laatste homescreen.

de andere schermen zijn nog niet af, dus die post ik mss later nog wel;)
programma`s die gebruikt zijn:
clockr
oneseven
battstatt free
Beautifull widgets
Simple agenda widget

 • Cyleo
 • Registratie: december 2005
 • Laatst online: 24-11 21:11
Mag ik een beetje offtopic gaan door de complimenten te geven aan een uitstekende OP!

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
spreading schreef op woensdag 05 januari 2011 @ 23:02:
[...]

das waar ;) zie het al ziet der zeer goed uit!
Thnx! Komt nog meer bij natuurlijk, maar ik moet wel tijd hebben. Zal morgen avond weer meer bij komen.
Cyleo schreef op woensdag 05 januari 2011 @ 23:43:
Mag ik een beetje offtopic gaan door de complimenten te geven aan een uitstekende OP!
Van mij mag dat wel, thnx :D

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • I-Heine-I
 • Registratie: september 2009
 • Laatst online: 22-08 21:15
Misschien een suggestie om ook Fancy widget erbij te zetten? Dit is een tijd/weer widget die eigenlijk best wel op beautiful widgets lijkt, maar hij is zeker de moeite waard. Al zeer populair in de market.

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Die komt er zeker bij zodra ik tijd heb.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Vos021
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 07-11 07:51
Vergeet LauncherPro!!!!, of tenminste de gratis versie. Bij mij was ie vandaag verlopen, en de browser wil (wou) dan enkel nog maar naar launcherpro.com. Welke link niet werkt.

Telefoonfunctie werkt nog, maar verder kan je niets.


Voor mijn HTC-Hero werkt de volgende workaround:

Wat ik heb gedaan is de app "ymst.android.homeswitcher.apk" in de root van de SD-card plaatsen, hernoemen naar bijv. hs.apk, en dan via de browser de volgende URL invoeren: file:///sdcard/hs.apk + return (groene pijltje) . Indien nodig het vinkje vwb non-market-apps aanvinken. App. installeren en runnen, nu kan je SENSE weer als default zetten.

Edit @Barfman:

Mischien wel een verouderde versie (30 dagen oud, mwah) maar de link naar de nieuwe versie werkt niet!
Zit je met een half gebrickte telefoon, wil je toch een oplossing. Zie boven.

@allemaal_hieronder:

De updateserver was de gehele dag of-line. Omdat LauncherPro steeds naar huis probeerde te "bellen" werkte er bijna geeneen functie van de telefoon meer, telkens de browser die werd opgestart. Als je dan in de middle off nowhere zit en niet eens Navigon kan starten omdat een of andere app. over de zeik gaat, raak je aardig pissed off. Aangezien er meerdere mensen klaagden (in diverse fora) over dit euvel heb ik besloten om e.e.a. hier uit de doeken te doen.

[Voor 35% gewijzigd door Vos021 op 07-01-2011 09:06]


 • Barfman
 • Registratie: oktober 2003
 • Laatst online: 10:56
Vos021 schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 09:57:
Vergeet LauncherPro!!!!, of tenminste de gratis versie. Bij mij was ie vandaag verlopen, en de browser wil (wou) dan enkel nog maar naar launcherpro.com. Welke link niet werkt.

Telefoonfunctie werkt nog, maar verder kan je niets.


Voor mijn HTC-Hero werkt de volgende workaround:

Wat ik heb gedaan is de app "ymst.android.homeswitcher.apk" in de root van de SD-card plaatsen, hernoemen naar bijv. hs.apk, en dan via de browser de volgende URL invoeren: file:///sdcard/hs.apk + return (groene pijltje) . Indien nodig het vinkje vwb non-market-apps aanvinken. App. installeren en runnen, nu kan je SENSE weer als default zetten.
Hoezo, dan heb je gewoon een oudere versie, want de nieuwe gratis versie verloopt niet.

System | Racing is in my Blood


 • game
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 29-03-2016
Barfman schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 10:19:
[...]

Hoezo, dan heb je gewoon een oudere versie, want de nieuwe gratis versie verloopt niet.
Dat verbaasde mij ook... Verloopt de gratis versie dan? Heb ik nog nooit van gehoord iig... (maar dat zegt ook niet alles :p)
En dan nog, als de ene launcher crasht zou (volgens mij) de andere het op moeten vangen (als LauncherPro het om wat voor reden dan ook niet doet laadt bij automatisch ADW Launcher).

Life is a game. Play to win.


 • FunFair
 • Registratie: maart 2000
 • Laatst online: 18:00
Vos021 schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 09:57:
Vergeet LauncherPro!!!!, of tenminste de gratis versie. Bij mij was ie vandaag verlopen, en de browser wil (wou) dan enkel nog maar naar launcherpro.com. Welke link niet werkt.

Telefoonfunctie werkt nog, maar verder kan je niets.


Voor mijn HTC-Hero werkt de volgende workaround:

Wat ik heb gedaan is de app "ymst.android.homeswitcher.apk" in de root van de SD-card plaatsen, hernoemen naar bijv. hs.apk, en dan via de browser de volgende URL invoeren: file:///sdcard/hs.apk + return (groene pijltje) . Indien nodig het vinkje vwb non-market-apps aanvinken. App. installeren en runnen, nu kan je SENSE weer als default zetten.

Edit @Barfman:

Mischien wel een verouderde versie (30 dagen oud, mwah) maar de link naar de nieuwe versie werkt niet!
Zit je met een half gebrickte telefoon, wil je toch een oplossing. Zie boven.
Vreemd, heb er nog nooit iets over gehoord dat Launcher Pro kan verlopen.
Bovendien heb je geen half gebrickte telefoon, je kunt immers nog alles doen wat je wilt, in het ergste geval een recovery uitvoeren. Bricked = dood.. half bricked bestaat niet :P

-edit-
Lees nu toevallig op XDA dat iemand hetzelfde probleem heeft....
http://forum.xda-develope...p?p=10372411#post10372411

[Voor 5% gewijzigd door FunFair op 06-01-2011 15:35]


 • spreading
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 27-11 22:41
game schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 12:55:
[...]


Dat verbaasde mij ook... Verloopt de gratis versie dan? Heb ik nog nooit van gehoord iig... (maar dat zegt ook niet alles :p)
En dan nog, als de ene launcher crasht zou (volgens mij) de andere het op moeten vangen (als LauncherPro het om wat voor reden dan ook niet doet laadt bij automatisch ADW Launcher).
bij mij crasht die wel eens maar verlopen? nog niet van gehoord. Al moet ik wel zeggen dat de betaalde versie het geld wel waard is ;)

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Zullen we het topic niet vullen met geklaag over launcherpro terwijl het echt nergens over gaat?

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • spreading
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 27-11 22:41
Hoe heb je die agenda zo gekregen?

 • Phusebox
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 18:06
Iemand een goed alternatief voor het lockscreen? Ik heb widgetlocker geprobeerd, maar naast dat het enorm lelijk is en traag kan ik ook niet de standaard volume slider verwijderen of aanpassen?

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing | PVoutput


 • Brad Pitt
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 17:35
Phusebox schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 15:36:
Ik heb widgetlocker geprobeerd, maar naast dat het enorm lelijk is en traag kan ik ook niet de standaard volume slider verwijderen of aanpassen?
Dat is echt onzin. Je kan Widgetlocker helemaal naar eigen wens aanpassen. Wat je maar wilt, kijk maar.

Nickname does not reflect reality


 • Phusebox
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 18:06
Brad Pitt schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 15:39:
[...]

Dat is echt onzin. Je kan Widgetlocker helemaal naar eigen wens aanpassen. Wat je maar wilt, kijk maar.
Blijft het een trage app, die hapering als je unlocked is irritant. Plus je kunt wel vanalles editen, maar echt user-friendly is dat dus niet als ik eerst tig programma's moet downloaden en installeren.

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing | PVoutput


 • Brad Pitt
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 17:35
Phusebox schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 15:49:
Blijft het een trage app, die hapering als je unlocked is irritant. Plus je kunt wel vanalles editen, maar echt user-friendly is dat dus niet als ik eerst tig programma's moet downloaden en installeren.
Deinstall, move on d:)b Dit is dé lockscreen-app dus succes :P

Nickname does not reflect reality


 • DawnNoMoreRises
 • Registratie: augustus 2009
 • Laatst online: 15:40

DawnNoMoreRises

...Sworn to the Dark...

spreading schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 15:30:
[...]

Hoe heb je die agenda zo gekregen?
het is deze widget. hij is niet gratis en kost ~€1.49.

bij instellingen Weekly [beta] view aanvinken =)

Rig: Intel Core i7 8700k, EVGA Z370 FTW, EVGA GTX 1080 FTW2 powered || Phone: Apple iPhone 13 Pro Max 256GB || Ride: Volvo S80 MY2007 V8 at 265k km


 • brtausi
 • Registratie: juli 2003
 • Laatst online: 18-10 21:51
Ik heb mijn Desire HD nog niet (volgende week :) ) maar deze ga ik zeker gebruiken.
Maar weet nog niet zeker of het onder de homescreens valt :)


Widget Locker
Nu kan je terwijl je de homescreen unlockt gelijk 1 van je favoriete apps starten.


Download: http://teslacoilsw.com/widgetlocker
Youtube review: YouTube: WidgetLocker Review

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Het idee van widgetlocker is leuk maar het is zo enorm traag dat het frustrerend wordt. Unlocktijden van tien seconeden waren geen uitzondering.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Brad Pitt
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 17:35
Ja dan houdt het natuurlijk snel op. Op m'n bejaarde Magic heb ik dat (nog) niet meegemaakt. Wel enige vertraging, maar dan zo rond de één seconde. Wat ik niet mooi vond was een soort knippering die je zag na het unlocken waar je al een beetje je homescreen doorheen zag. Moeilijk uit te leggen. Dat was mijn dealbreaker ;)

Nickname does not reflect reality


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Dat ligt aan Android zelf, niet mogelijk je eigen lockscreen te kiezen waardoor je allerlei workarounds moet gebruiken met sucky resultaat als gevolg.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • DawnNoMoreRises
 • Registratie: augustus 2009
 • Laatst online: 15:40

DawnNoMoreRises

...Sworn to the Dark...

Tsurany schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 17:06:
Het idee van widgetlocker is leuk maar het is zo enorm traag dat het frustrerend wordt. Unlocktijden van tien seconeden waren geen uitzondering.
Ik vind de enorme traagheid nogal meevallen, mijn Desire unlocked prima zonder al teveel problemen. Hier en daar eens een flits van de Sense unlocker maa verder geen problemen aan deze zijde.

Rig: Intel Core i7 8700k, EVGA Z370 FTW, EVGA GTX 1080 FTW2 powered || Phone: Apple iPhone 13 Pro Max 256GB || Ride: Volvo S80 MY2007 V8 at 265k km


 • Ikkuh84
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 17:59
Heb nu 2 launchers op mijn telefoon staan: Launcher Pro (helemaal ingericht en al) en net heb ik er ook ADW launcher erop gezet. Had eigenlijk wel verwacht dat als ik de ene launcher laad, je ook een andere achtergrond meteen hebt, maar helaas niet. Ik zou namelijk willen dat als ik Launcher Pro opstart een hele andere telefoon heb dan als ik ADW launcher start (dus allebei andere achtergrond en uiteraard de widgets)

Acer Aspire 8930G | Intel Core 2 Duo T4600 | 4GB DDR3 | GeForce 9600M GT |


 • SomerenV
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 16:37

SomerenV

It's something!

DawnNoMoreRises schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 17:46:
[...]

Ik vind de enorme traagheid nogal meevallen, mijn Desire unlocked prima zonder al teveel problemen. Hier en daar eens een flits van de Sense unlocker maa verder geen problemen aan deze zijde.
Ook hier geen last van traagheid op de Desire Z. Inderdaad soms een flits van de Sense unlocker maar verder geen problemen :)

EightZero Drive | Facebook | Youtube | Tweakers topic


 • Baberuth
 • Registratie: november 2006
 • Laatst online: 26-11 09:59
Widgetlocker doet het hier zelfs sneller dan de standaard Sense meuk...heb Widgetlocker zelfs via xda aangepast. Het flitsen van de oude Sense unlocker kon worden vermeden toen mijn DHD nog rooted was, maar met de laatste firmware gaat dat niet meer. Ging om de 5sec rule.

Ik heb sinds de jaarwisseling wel probleem met de kalender/agenda van LPP, hij synct niet meer :( Moet elke dag in de widget zelf de refresh toets indrukken om hem naar de volgende dag te laten springen. Ook bepaalde "agenda's" die ik bij Google Agenda heb aangezet worden niet getoont.
Iemand hier een oplossing voor ?

 • rienkd
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 11-11-2012
Handmatig synchroniseren bij Instellingen > Accounts & Synchronisatie > Accounts beheren > je Gmail account aanklikken > Agenda synchroniseren UIT en weer AAN doen.

Dit is op een Galaxy S, weet niet hoe het allemaal benoemd is op een HTC....

 • Baberuth
 • Registratie: november 2006
 • Laatst online: 26-11 09:59
Dat heb ik dus al geprobeerd, maar dat heeft dus geen werking, moet hem nog 's ochtends zelf refreshen. Zodra ik hem uitzet, en dan weer aan, komt het draaiende sync icoontje, dat draait voor enkele seconde, en blijft dan staan. Verdwijnt ook niet meer.

Denk dat het probleem in de agenda-sync functie in het algemeen zit, want ook in de normale agenda van HTC worden mijn aangepaste agenda´s niet getoond. :(

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Heb een redelijk aantal widgets bijgevoegd. Heb volgens mij wel behoorlijk wat veelgebruikte widgets nu in de OP staan.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • rienkd
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 11-11-2012
Hmm ok baberuth. Ik had namelijk ook agenda's die niet getoond werden op me mobiel, nadat ik deze agenda's geimporteerd had op me Google agenda. Nadat ik datgene had gedaan wat ik beschreef werkte het allemaal wel weer.

Hopelijk weet iemand anders hiero nog iets waarmee hij je probleem kan verhelpen =)

@ Tsurany. Goed bezig!

 • game
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 29-03-2016
Tsurany schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 20:58:
Heb een redelijk aantal widgets bijgevoegd. Heb volgens mij wel behoorlijk wat veelgebruikte widgets nu in de OP staan.
Ziet er goed uit :Y

Alleen klein dingetje; System Info Widget (laatste in je op) is niet gratis, kost $0,99.

Life is a game. Play to win.


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Oh foutje, even fixen.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • rienkd
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 11-11-2012
Samsung Galaxy S
Android 2.2.1
XXPJY Doc v7 Kitchen
Launcher Pro +
LitePro Blue Skyline v5

----------------------

SwitchPro Widget
LPP Agenda Widget
Transparant Clock Widget
Circle Battery Widget
Buienalarm
Weather Forecast Widget
WhatsApp + FotMob Soccerscores
DroidStats
Taakbeheer
AudioManager Widget
SiMi Folder Widgets
Tapatalk
LPP Twitter WidgetLockscreenDock heb ik uit de oude "Post je homescreen" thread (ergens van de laatste pagina) en background komt van Zedge (als je op "Blue Abstract" zoekt heb je hem gauw genoeg gevonden!)

 • Phusebox
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 18:06
Ik loop tegen wat probleempjes aan met diverse apps en widgets die ik hier heb gezien, en nu aan het proberen ben:

- Gebruik Launcher Pro en de standaard e-mail client, echter wordt het nummer met aantal ongelezen mails niet geupdate in de dock (gebruik het standaard mail icoontje). Vind g-mail helaas onbruikbaar en lelijk vandaar dat ik met de standaard mail client werk.
- Circle Battery Widget; refreshed niet altijd. Ik moet dan een nieuwe widget plaatsen dan refresht hij weer.

update: Het lijkt onmogelijk te zijn om een mail icon te hebben dat aangeeft hoeveel ongelezen mail er is. FAIL. Launcher Pro is er nu toch lang genoeg om dat werkend te moeten hebben. Jammer van die $ 3.00 maar dan toch maar weer terug naar Sense, dat werkt tenminste.

[Voor 21% gewijzigd door Phusebox op 07-01-2011 08:13]

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing | PVoutput


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Daar kan je LauncherPro niet de schuld van geven, het is dermate dichtgezet door Google dat het niet eenvoudig is daar een widget voor te maken. Doordat Sense een stuk beter geïntegreerd is in het OS doordat het in het OS is gebouwd in plaats van als een schil er omheen heeft het die mogelijkheden wel. Als je ook zoekt voor zo'n widget zie je dat er veel probleem mee zijn. Zo is er wel een widget die dat doet maar die heeft wel superuser rechten nodig en werkt ook bij lang niet iedereen goed.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Phusebox
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 18:06
Tsurany schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 08:37:
Daar kan je LauncherPro niet de schuld van geven, het is dermate dichtgezet door Google dat het niet eenvoudig is daar een widget voor te maken. Doordat Sense een stuk beter geïntegreerd is in het OS doordat het in het OS is gebouwd in plaats van als een schil er omheen heeft het die mogelijkheden wel. Als je ook zoekt voor zo'n widget zie je dat er veel probleem mee zijn. Zo is er wel een widget die dat doet maar die heeft wel superuser rechten nodig en werkt ook bij lang niet iedereen goed.
Slechte zaak dan, zoiets simpels als aantal ongelezen mail is toch wel een make-or-break deal voor mij. Zelfs zover dat ik overweeg om dan maar van Android af te stappen als de oorzaak dus daar ligt.

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing | PVoutput


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Zo zijn er wel meer dingen die helaas niet ideaal werken, zoals een andere lockscreen willen gebruiken, dat moet ook met veel gehack. Je zou kunnen kijken naar een andere mail client, iets van K9 mail?

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Phusebox
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 18:06
Tsurany schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 09:03:
Zo zijn er wel meer dingen die helaas niet ideaal werken, zoals een andere lockscreen willen gebruiken, dat moet ook met veel gehack. Je zou kunnen kijken naar een andere mail client, iets van K9 mail?
Hmm ja nu heb ik ook dat mijn led niet meer knippert bij nieuwe mailtjes en ik geen geluidje meer krijg. Ligt dit nu aan launcher pro of aan widget locker?

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing | PVoutput


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Geen van beiden horen daar invloed op te hebben, het notificatiesysteem gaat, voor zover ik weet, geheel buiten die programma's om. Zou een reboot aanraden, lost dat het niet op dan is verdere troubleshooting nodig.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • GZFan
 • Registratie: juni 2007
 • Laatst online: 12:23
Smooth Calendar is gratis.
Voor de rest: Mega mooie topic-start!

Sony Ericsson K750i > Sony Ericsson K770i > HTC Hero > HTC Dream > Sony Xperia U > Motorola Moto G 2014 > Xiaomi Mi A1


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Daar heb je helemaal gelijk in, heb het gelijk even aangepast. Thnx!

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • 4of9
 • Registratie: maart 2000
 • Laatst online: 17-04 20:56
Hoi, ik kan nergens duidelijk vinden hoe ik custom icons (bijvoorbeeld voor whatsapp) in launcherpro krijg. Heeft iemand een linkje naar een site oid hoe dat moet?

Aspirant Got Pappa Lid | De toekomst is niet meer wat het geweest is...


 • Kroontje
 • Registratie: juli 2002
 • Nu online
4of9 schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 11:09:
Hoi, ik kan nergens duidelijk vinden hoe ik custom icons (bijvoorbeeld voor whatsapp) in launcherpro krijg. Heeft iemand een linkje naar een site oid hoe dat moet?
Op deze site zoek je je icoon, plaats hem op je SD en met LauncherPro is het mogelijk een custom icoon te kiezen bij het toevoegen van een nieuwe snelkoppeling, selecteren en klaar.

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Mijn huidige homescreen, kan natuurlijk altijd weer veranderen maar zo is hij vandaag.


mClock en SwitchPro


mClock, mClock en BattStatt


Text Widget en Android Agenda Widget.

Templates van mClock en Android Agenda Widget en de LauncherPro icons en dock op aanvraag beschikbaar.
Android Agenda Widget template is gebaseerd op die van een andere GoT user (naam niet zo bij de hand) en die heb ik aan m'n eigen smaak aangepast. Niet scrollable want dan geeft hij probleem, wel al support request op het forum gedaan en in discussie over het probleem. Hopelijk heeft de maker een oplossing voor me.

[Voor 33% gewijzigd door Tsurany op 07-01-2011 11:32]

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Brutes
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 27-10 13:28
Tsurany schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 11:30:
Templates van mClock en Android Agenda Widget en de LauncherPro icons en dock op aanvraag beschikbaar.
Android Agenda Widget template is gebaseerd op die van een andere GoT user (naam niet zo bij de hand) en die heb ik aan m'n eigen smaak aangepast. Niet scrollable want dan geeft hij probleem, wel al support request op het forum gedaan en in discussie over het probleem. Hopelijk heeft de maker een oplossing voor me.
Zou je het dock willen delen?

 • 4of9
 • Registratie: maart 2000
 • Laatst online: 17-04 20:56
Kroontje schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 11:12:
[...]

Op deze site zoek je je icoon, plaats hem op je SD en met LauncherPro is het mogelijk een custom icoon te kiezen bij het toevoegen van een nieuwe snelkoppeling, selecteren en klaar.
Dank je! erg simpel idd.

Aspirant Got Pappa Lid | De toekomst is niet meer wat het geweest is...


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
kavish schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 11:37:
[...]


Zou je het dock willen delen?
Astu! http://tweakers.net/ext/f/u3tJvHcF8FJUFh6y5lmzQFg3/full.png

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • TictaCNL
 • Registratie: juni 2007
 • Laatst online: 24-11 10:44
Tsurany schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 11:30:
Mijn huidige homescreen, kan natuurlijk altijd weer veranderen maar zo is hij vandaag.

[afbeelding]
mClock en SwitchPro

[afbeelding]
mClock, mClock en BattStatt

[afbeelding]
Text Widget en Android Agenda Widget.

Templates van mClock en Android Agenda Widget en de LauncherPro icons en dock op aanvraag beschikbaar.
Android Agenda Widget template is gebaseerd op die van een andere GoT user (naam niet zo bij de hand) en die heb ik aan m'n eigen smaak aangepast. Niet scrollable want dan geeft hij probleem, wel al support request op het forum gedaan en in discussie over het probleem. Hopelijk heeft de maker een oplossing voor me.
Zou je die Android Agenda Widget met mij willen delen? Ik zoek nog een transparante agenda widget en deze lijkt perfect!

 • Asskicker
 • Registratie: december 2007
 • Laatst online: 17:29
Die Agenda Widget ziet er inderdaad heel erg goed uit! Zou em ook graag willen. :)

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Rapidshare link: http://rapidshare.com/fil...m.roflharrison.agenda.zip

Heb zo snel geen andere plek om het neer te zetten. Deze gewoon in de root van je SD kaart stoppen en dan bij eigenschappen van de widget naar Tools, Import preferences en dan op Simple Import klikken. Nadien kan je hem nog helemaal aanpassen zoals tekst size en kleur.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Camiel
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 17:26
In het vervolg: makkelijk delen (snel en in mijn ogen ook mooi) zonder wachten: www.wetransfer.com

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Goeie tip!

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:00

Metian

Snert is vies

Ik wou proberen om wat screenshots te maken van me Desire HD. Echter wanneer ik de stappen plan volg, blijf ik hangen bij de drivers. Op de een of andere manier wil windows (xp) ze niet installeren. Iemand enig idee om dit op te lossen?. Overigens, werkt die manier wel gewoon met DHD ?.

Thanks.

Rupsen, Rapsen.


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Ik gebruik zelf een programma er voor, echter moet je dan wel (temp)root hebben, dat kan niet als je de nieuwste update op de DHD draait.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • TictaCNL
 • Registratie: juni 2007
 • Laatst online: 24-11 10:44
@Tsurany

Thanks voor de agenda. Ik zal binnekort ff een screen posten van mijn phone.

 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:00

Metian

Snert is vies

Hmm. Ik heb hier laatst de nieuwe update er op gezet. Dus (temp)root gaat niet lukken helaas. Snap niet goed waarom google niet een optie om screenshots in android maakt..

Rupsen, Rapsen.


 • Barfman
 • Registratie: oktober 2003
 • Laatst online: 10:56
Camiel schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 14:57:
In het vervolg: makkelijk delen (snel en in mijn ogen ook mooi) zonder wachten: www.wetransfer.com
Deze gebruik ik altijd, en werkt nog sneller: http://www.mijnbestand.nl/

[Voor 8% gewijzigd door Barfman op 07-01-2011 16:03]

System | Racing is in my Blood


 • Camiel
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 17:26
Barfman schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 16:02:
[...]

Deze gebruik ik altijd, en werkt nog sneller: http://www.mijnbestand.nl/
Tot 300Mb lijkt het me een goede optie inderdaad.. sla ik dan ook weer op :)

 • Mavamaarten
 • Registratie: september 2009
 • Laatst online: 27-11 14:12

Mavamaarten

Omdat het kan!

Eff wat screenshots van mijn LG GT540 (Optimus/Swift, het heeft veel namen...)
Ik heb de griekse Android 2.1 ROM geflasht (V20A).

Gebruikte launcher : ADW Launcher
Gebruikt Thema : ADW.One
Gebruikte Wallpaper : Standaard ADW.One wallpaper

Van links naar rechts :U ziet :
 • De widget van PowerAmp (Media Player)


U ziet :
 • Berichtenwidget (van LG denk ik)
 • BatteryLife
 • Advanced Task Killer Free widget


U ziet :
 • Beautiful Widgets (Groot)


U ziet :
 • Energiebeheer widget
 • Muziek widget
 • Bladwijzers widget (ik denk ook van LG)


Ik vind het geheel best geslaagd, alleen verpest die witte statusbalk alles :-(
Iemand een idee hoe ik deze kan veranderen ? Op YouTube vond ik een goeie tutorial, maar ik kon de voorgrondtext niet van kleur veranderen, dus heb ik het geheel niet terug gepusht met adb. Anders had je wel een zwarte statusbalk maar kon je niks lezen 8)7

Oh, en de knop om de app drawer te openen is op alle screenshots een beetje bugged, komt door screenshotprogramma. Normaal is deze zoals bij pic 2

[Voor 8% gewijzigd door Mavamaarten op 07-01-2011 18:13]

Android developer & dürüm-liefhebber


 • majoh
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 17:56

majoh

【ツ】

Zo, weer eens even mn screentje aangepast, gewoon omdat het kan ;-)U ziet:

- SimiClock met weer en batterij aangevinkt.
- Link Zaklamp applicatie
- Twee folders van Folder Organizer Lite
- Callwidget agenda
- Alles draaiende op LauncherPro met icontjes vanaf xda

Klik om te doneren aan Het Vergeten Kind tijdens mijn trip met een oude Volvo naar de Noordkaap in december


 • Steef1986
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:03
Phusebox schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 08:40:
[...]

Slechte zaak dan, zoiets simpels als aantal ongelezen mail is toch wel een make-or-break deal voor mij. Zelfs zover dat ik overweeg om dan maar van Android af te stappen als de oorzaak dus daar ligt.
have a bad day? :P

 • SuperVeloce
 • Registratie: december 2010
 • Laatst online: 13:47
had het al gevraagt in Deel 1, maar toen ging topic net dicht.


wat is nou DE website voor wallpapers?

zedge kan ik maar niks vinden
die Rare HD wallpapers en Abstract wallpapers apps. niks gevonde
daviantart kom ik ook nie echt uit..

interfacelift.com is wel een goede..

waar kijken jullie meestal??

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Mwah er zijn zo enorm veel sites en je hebt altijd Google nog. Deviant art kan je genoeg vinden, immers je hoeft je niet te beperken tot Android wallpapers, je kan in principe voor elke afbeelding kiezen die scherp genoeg is. Je moet alleen een uitsnede maken.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • SuperVeloce
 • Registratie: december 2010
 • Laatst online: 13:47
Ja dat wel, heb al wat dingen geprobeerd, mischien ben ik te kieskeurig daarmee :P

Ik zag wel in vorig topic een wallpaper dat de aardbol wat stukjes verliest, kan iemand die delen?

 • N1ks
 • Registratie: oktober 2008
 • Laatst online: 10-12-2019
Veel inspiratie vandaan kunnen halen, zie ook heel veel mooie homescreens voorbij komen!

Ik zie ook heel veel vragen over het instellen van de standaard homescreen. Hiervoor is een handig programma'tje ontwikkeld: Home Switcher

Deze gebruik ik zelf ook en het werkt prima! Je kan hierin de standaard homescreen selecteren en tijdelijk een andere homescreen laden. Door op je home button te drukken keer je vervolgens gewoon terug naar je standaard homescreen. Echt een aanrader!

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Opgenomen in de OP, thnx :)

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:00

Metian

Snert is vies

En het is me uit eindelijk gelukt. Zie hier mijn homescreens.

#1 - Standaard Homescreen


#2 - Applicatie Homescreen


#3 - Games Homescreen


De rest van de homescreens moet ik nog verder afmaken. Ben hele dag bezig geweest met deze drie, en screenshots proberen te maken :p.

- Geheel draait op een HTC Desire HD met Launcher Pro.
- Met Minimalistic Text als tekst, date, tijd, weer enz.
- Icons template komt van Matte Nano HD v3 (orgineel voor iOS). Grotendeels van de icons heb ik zelf gemaakt doormiddel van een PSD-template.

Achteraf ben ik toch niet echt tevreden over de icons met een 'border' en dus die zullen in toekomst veranderd worden naar een volledige-icon zonder border.

[Voor 10% gewijzigd door Metian op 07-01-2011 21:34]

Rupsen, Rapsen.


 • Barfman
 • Registratie: oktober 2003
 • Laatst online: 10:56
Ik ben ook een handige app tegen gekomen op XDA, je kan hiermee op je PC de icon en naam veranderen voordat je hem installeerd. Je kan de app zelfs vertalen als je dat wilt, eenmaal klaar kan je hem direct vanuit de app pushen, of handmatig installeren.


Download de app hier: XDA

[Voor 23% gewijzigd door Barfman op 08-01-2011 16:53]

System | Racing is in my Blood


 • Hotman
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 25-11 10:12
Hierbij mijn 4 homescreens:

Mobiel: Motorola Milestone
ROM: Stock 2.1.1 van Motorola
Rooted: YES
Launcher: Launcher Pro
Achtergrond: Gevonden in Zedge

Het startscherm:


Met van boven naar benede:
Digital Clock Widget - Free - Android Market
Mini Info - Free- Android Market
Zelf gemaakte snelkoppeling met: Smart Shortcuts - Free - Android Market (aanrader)
Weer Widget - Milestone (denk ik)

1 maal naar links:


Met van boven naar benede:
Standaard You-tube widget
PlayerPro Widget - € 2,99 - Android Market
Twitter for Android - Free - Android Market

1 maal naar rechts (vanaf middle screen):


Met van boven naar benede:
Energiebeheer Widget - Standaard in Android
Agenda Widget - Free - Android Market

2 maal naar rechts:


Met van boven naar benede:
MotoTorch (zaklamp voor de Milestone - Free - Android Market (Milestone only :P )
Google Search - Standaard in Android
Facebook Widget - Standaard bij de Facebook app

Verder is met Absolute System System (root required - € 1,54 - Android market) de fonts aangepast.
Hij is veranderd in: Final_Frontier

Hoop dt het compleet genoeg is zo

[Voor 4% gewijzigd door Hotman op 07-01-2011 22:30]


 • Irminsul
 • Registratie: februari 2007
 • Laatst online: 21-11 18:28
Mavamaarten schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 18:07:
Eff wat screenshots van mijn LG GT540 (Optimus/Swift, het heeft veel namen...)
Ik heb de griekse Android 2.1 ROM geflasht (V20A).

Gebruikte launcher : ADW Launcher
Gebruikt Thema : ADW.One
Gebruikte Wallpaper : Standaard ADW.One wallpaper

Van links naar rechts :

[afbeelding]

U ziet :
 • De widget van PowerAmp (Media Player)
[afbeelding]

U ziet :
 • Berichtenwidget (van LG denk ik)
 • BatteryLife
 • Advanced Task Killer Free widget
[afbeelding]

U ziet :
 • Beautiful Widgets (Groot)
[afbeelding]

U ziet :
 • Energiebeheer widget
 • Muziek widget
 • Bladwijzers widget (ik denk ook van LG)


Ik vind het geheel best geslaagd, alleen verpest die witte statusbalk alles :-(
Iemand een idee hoe ik deze kan veranderen ? Op YouTube vond ik een goeie tutorial, maar ik kon de voorgrondtext niet van kleur veranderen, dus heb ik het geheel niet terug gepusht met adb. Anders had je wel een zwarte statusbalk maar kon je niks lezen 8)7

Oh, en de knop om de app drawer te openen is op alle screenshots een beetje bugged, komt door screenshotprogramma. Normaal is deze zoals bij pic 2
Ja, http://circle.glx.nl/ deze gebruik ik altijd. Je hebt de framework-res.apk nodig om up te loaden. Makkelijkste is om je rom zip te downloaden, uit te pakken, even zoeken naar framework-res.apk en hebbes. Je kan n battery icon kiezen met n percentage, andere iconen, venster animaties, smiles, erg leuk allemaal :)

 • C00P
 • Registratie: november 2002
 • Laatst online: 28-08 15:21
laat maar, verkeerde topic

[Voor 130% gewijzigd door C00P op 07-01-2011 23:40]

AMD XP2200+ ASUS A7V8X 2X256 RAM@333MHz Geforce4ti600


 • Nikeau
 • Registratie: mei 2009
 • Laatst online: 12-03 16:52
Motorola Milestone, android 2.1Het middelste scherm,
Elixir widget waarmee je meerdere kleine snelkoppelingen kan maken in dezelfde widget.
De widget onder Gmail is Synker, hiermee haal ik met 1 klik mijn email op.1 scherm naar links, elixir weer met allemaal kleine snelkoppelingen.Nog een scherm naar links; een beetje een rommeltje met losse apps.En een scherm naar rechts vanaf het middelste scherm, met de sms widget van handcent.

Uiteraard nog een scherm rechts, maar daar heb ik (nog) niks op staan.

 • Perzikvrucht
 • Registratie: augustus 2004
 • Laatst online: 15:18
Metian schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 21:33:
En het is me uit eindelijk gelukt. Zie hier mijn homescreens.

#1 - Standaard Homescreen
[afbeelding]

#2 - Applicatie Homescreen
[afbeelding]

#3 - Games Homescreen
[afbeelding]

De rest van de homescreens moet ik nog verder afmaken. Ben hele dag bezig geweest met deze drie, en screenshots proberen te maken :p.

- Geheel draait op een HTC Desire HD met Launcher Pro.
- Met Minimalistic Text als tekst, date, tijd, weer enz.
- Icons template komt van Matte Nano HD v3 (orgineel voor iOS). Grotendeels van de icons heb ik zelf gemaakt doormiddel van een PSD-template.

Achteraf ben ik toch niet echt tevreden over de icons met een 'border' en dus die zullen in toekomst veranderd worden naar een volledige-icon zonder border.
Leuke wallpaper! Delen?

 • Brad Pitt
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 17:35

Nickname does not reflect reality


 • Perzikvrucht
 • Registratie: augustus 2004
 • Laatst online: 15:18
Bedankt :).
Tsurany schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 14:09:
Rapidshare link: http://rapidshare.com/fil...m.roflharrison.agenda.zip

Heb zo snel geen andere plek om het neer te zetten. Deze gewoon in de root van je SD kaart stoppen en dan bij eigenschappen van de widget naar Tools, Import preferences en dan op Simple Import klikken. Nadien kan je hem nog helemaal aanpassen zoals tekst size en kleur.
Kan je dat bestandje misschien nog een keer uploaden? Rapidshare kan het bestand niet meer vinden.

[Voor 54% gewijzigd door Perzikvrucht op 08-01-2011 14:29]


 • ijazs2
 • Registratie: december 2010
 • Laatst online: 31-05-2011
@Tsurany zou ik de dock icons template mogen?

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Perzikvrucht
 • Registratie: augustus 2004
 • Laatst online: 15:18
Mag ik trouwens vragen wat welke applicaties je MSGS en TEXT hebt staan? Komt dat niet op hetzelfde neer (SMS)?
En misschien had je het niet gelezen:

Kan je dat bestandje voor Android Agenda Widget (transparatn) misschien nog een keer uploaden? Rapidshare kan het bestand niet meer vinden.

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Dat had ik inderdaad niet gelezen nee, ga ik even voor je doen. http://www.mijnbestand.nl/Bestand-U4J44IMMFMCO.zip
Text staat voor sms en msgs staat voor whatsapp, ik heb ze niet zelf gemaakt (enkel formaat aangepast) en kon geen whatsapp vinden.

[Voor 12% gewijzigd door Tsurany op 08-01-2011 17:05]

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • SomerenV
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 16:37

SomerenV

It's something!

Zo, mijn eerste keer dat ik een screenshot heb gemaakt van de telefoon. Na wat gedoe met het screencapture programma is het dan tóch gelukt! Zie hier het resultaat:De telefoon betreft een HTC Desire Z met Android 2.2. Als launcher gebruik ik Launcer Pro.

Homescreen: Circle Battery, Transparent Clock, Beautiful Widgets met de A3 skin. Onderin de dock staan shortcuts naar berichten, telefoon, apps, gmail en internet.

De 2 linker screens: De 2 gamepad icoontjes zijn Folder Organizer widgets die een venstertje openen met daarin mijn games en emulators. De rest van de icons zijn gewoon shortcuts naar handige apps (zoals Winamp, de camera, Market, Twitter, QuickOffice, etc.).

De eerste rechter screens na de homescreen: GridCalender met weekview geloof ik en een 4x1 Winamp widget.

De laatste screen: Extended controls en wat extra opties zoals settings, calculator, zaklamp en wekker. De icons van de zaklamp en wekker moeten nog anders aangezien ze niet echt lijken.

Dat was het wel een beetje volgens mij :) Alle icons zijn overigens custom made. Ofja, niet helemaal. De figuurtjes zelf komen van DeviantArt en heten 'Token'. De enige die zelfgemaakt zijn zijn die van de emulator (SNES controller), Gmail en Youtube. Ook de link naar de Apps is custom (het Android logo). Wel heb ik zelf alles in de cirkels geplaatst, en de kleuren zo gedaan. Vond het net wat mooier dan standaard witte of zwarte icons. Wat vinden jullie er van?

Er komen nog meer icons, ook in een andere kleur. Zelf zat ik te denken aan blauw, maar als er betere ideeen zijn dan hoor ik het graag ;).

[Voor 1% gewijzigd door SomerenV op 08-01-2011 20:55. Reden: Leesbaarder maken.]

EightZero Drive | Facebook | Youtube | Tweakers topic


 • Mavamaarten
 • Registratie: september 2009
 • Laatst online: 27-11 14:12

Mavamaarten

Omdat het kan!

Irminsul schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 22:31:
[...]
Ja, http://circle.glx.nl/ deze gebruik ik altijd. Je hebt de framework-res.apk nodig om up te loaden. Makkelijkste is om je rom zip te downloaden, uit te pakken, even zoeken naar framework-res.apk en hebbes. Je kan n battery icon kiezen met n percentage, andere iconen, venster animaties, smiles, erg leuk allemaal :)
Men framework-res.apk heb ik gevonden met astro, gekopieerd naar SD, en heb ik geupload met dat dingetje.
hoe vind ik mijn ding nu terug ? Er staat een huge lijst, maar hoe vind ik mijne nu ooit terug ;(

Oh, en de file die je terugkrijgt... is dat een .zip ? Ik kan namelijk geen .zips flashen :(

[Voor 6% gewijzigd door Mavamaarten op 08-01-2011 21:17]

Android developer & dürüm-liefhebber


 • silitek
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 13-10 06:56

silitek

Tubes Only

1 van de mooiste theme's op de Galaxy S.
Jumba's NeonGT..

http://i56.tinypic.com/15ydc0n.png

http://i56.tinypic.com/21brixj.png

http://i53.tinypic.com/2rfep14.png

Tubes....It's what make music music!


 • game
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 29-03-2016
silitek schreef op zondag 09 januari 2011 @ 11:02:
1 van de mooiste theme's op de Galaxy S.
Jumba's NeonGT..

[afbeelding]

[afbeelding]

[afbeelding]
Hey dat is mijn bootloader achtergrond :) Alleen heeft deze dame bij mij cyaanblauwe ogen omdat ik CyanogenMod draai :p

Life is a game. Play to win.


 • Djerique
 • Registratie: september 2005
 • Laatst online: 25-11 17:02
Metian schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 21:33:
[..]
#3 - Games Homescreen
[afbeelding]

- Geheel draait op een HTC Desire HD met Launcher Pro.
- Met Minimalistic Text als tekst, date, tijd, weer enz.
- Icons template komt van Matte Nano HD v3 (orgineel voor iOS). Grotendeels van de icons heb ik zelf gemaakt doormiddel van een PSD-template.
Thanks voor het beschrijven dat je "Launcher Pro" gebruikt _/-\o_
Ik zag al meerdere Tweakers in dit topic zo'n vette dock aan de onderkant hebben, maar dacht aldoor dat het lag, omdat ze een native Android hadden geroot. Kan ik dit programma gewoon over mijn HTC Sense installeren?

Welke games heb je daar allemaal? :9~
Icoontjes zien er uit, alsof ze goede games zijn. Ik herken alleen Angry birds.

 • spreading
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 27-11 22:41
DawnNoMoreRises schreef op donderdag 06 januari 2011 @ 15:53:
[...]

het is deze widget. hij is niet gratis en kost ~€1.49.

bij instellingen Weekly [beta] view aanvinken =)
Dankjewel! Ga er vanmiddag naar kijken, mijn kalender somt et alleen maar op, maar wou zoiets hebben voor op men homescreen!

 • Brutes
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 27-10 13:28
Djerique schreef op zondag 09 januari 2011 @ 13:33:
[...]

...
Kan ik dit programma gewoon over mijn HTC Sense installeren?
Ja. Als je dan op de home-knop drukt kun je kiezen welke launcher je gebruikt. :)

 • Sorbo
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 16:56

Sorbo

Uw hulp in huis!

Djerique schreef op zondag 09 januari 2011 @ 13:33:
[...]

Thanks voor het beschrijven dat je "Launcher Pro" gebruikt _/-\o_
Ik zag al meerdere Tweakers in dit topic zo'n vette dock aan de onderkant hebben, maar dacht aldoor dat het lag, omdat ze een native Android hadden geroot. Kan ik dit programma gewoon over mijn HTC Sense installeren?

Welke games heb je daar allemaal? :9~
Icoontjes zien er uit, alsof ze goede games zijn. Ik herken alleen Angry birds.
LauncherPro is een gewone app, en kun je installeren naast je normale HTC Sense launcher, zonder te rooten. Je kunt de app uit de market trekken (Gratis, of een paar euro voor extra functies) en installeren. Als je vervolgens op je home knop drukt krijg je een keuzemenu te zien, waar je even het vinkje aan moet zetten en op launcherpro moet tikken.

Vervolgens kom je iedere keer als je op home drukt bij LP uit, ipv je Sense launcher. Zet je het vinkje niet aan, dan krijg je iedere keer dat keuzemenu te zien.

 • Djerique
 • Registratie: september 2005
 • Laatst online: 25-11 17:02
Sorbo schreef op zondag 09 januari 2011 @ 13:38:
[...]


LauncherPro is een gewone app, en kun je installeren naast je normale HTC Sense launcher, zonder te rooten. Je kunt de app uit de market trekken (Gratis, of een paar euro voor extra functies) en installeren. Als je vervolgens op je home knop drukt krijg je een keuzemenu te zien, waar je even het vinkje aan moet zetten en op launcherpro moet tikken.

Vervolgens kom je iedere keer als je op home drukt bij LP uit, ipv je Sense launcher. Zet je het vinkje niet aan, dan krijg je iedere keer dat keuzemenu te zien.
Bedankt voor deze zeer uitgebreide uitleg! Ik las het al hier op Planet Android dat je hem naast je HTC Sense kon installeren, maar was nog wel huiverig voor eventuele conflicten tussen de 2 Launchers, maar met jouw info ga ik het nu direct proberen.

Misschien handig om in de openingspost te vermelden dat je dan een keuzemenu krijgt, mocht je deze met je standaard Launcher (in mijn geval htc sense) willen installeren. :)

 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Djerique schreef op zondag 09 januari 2011 @ 13:44:
Misschien handig om in de openingspost te vermelden dat je dan een keuzemenu krijgt, mocht je deze met je standaard Launcher (in mijn geval htc sense) willen installeren. :)
Done!

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Djerique
 • Registratie: september 2005
 • Laatst online: 25-11 17:02
Hierbij mijn complimenten voor je zeer overzichtelijke overzicht van de openingspost en het snelle aanpassen!!! _/-\o_

Ik heb er veel informatie uit kunnen halen en voor een nieuwe Android gebruiker is zo'n topic zeer handig om te kijken hoe andere mensen hun apps efficiënt hebben ingedeeld. :*)

Ik zag in dit nieuwe deel ook 2 soorten agenda widgets die afwijken van de normale agenda widgets, omdat ze een rij vrij laten om apps te plaatsen.De meeste agenda widgets nemen het hele scherm in beslag.
Misschien leuk om deze "nieuwe" soorten agenda widgets ook op te nemen in de OP. O-)


Nogmaals een hele mooie OP! d:)b

 • Irminsul
 • Registratie: februari 2007
 • Laatst online: 21-11 18:28
Mavamaarten schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 21:16:
[...]


Men framework-res.apk heb ik gevonden met astro, gekopieerd naar SD, en heb ik geupload met dat dingetje.
hoe vind ik mijn ding nu terug ? Er staat een huge lijst, maar hoe vind ik mijne nu ooit terug ;(

Oh, en de file die je terugkrijgt... is dat een .zip ? Ik kan namelijk geen .zips flashen :(
Aan het einde van de rit krijg je een flashable zip inderdaad... Waarom kan je dat niet? Installeer ROM Manager anders.

 • brtausi
 • Registratie: juli 2003
 • Laatst online: 18-10 21:51
Djerique schreef op zondag 09 januari 2011 @ 13:55:
[...]

Hierbij mijn complimenten voor je zeer overzichtelijke overzicht van de openingspost en het snelle aanpassen!!! _/-\o_

.................................................


Nogmaals een hele mooie OP! d:)b
Idd OP ziet er nice uit d:)b

 • Michelli
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 25-11 18:48

PureCalendar + standaard Google search


SwitchPro + Beautiful Weather + SiMi clock + BattStatt

[Voor 25% gewijzigd door Michelli op 09-01-2011 17:17]


 • Tsurany
 • Registratie: juni 2006
 • Niet online
Djerique schreef op zondag 09 januari 2011 @ 13:55:
[...]

Hierbij mijn complimenten voor je zeer overzichtelijke overzicht van de openingspost en het snelle aanpassen!!! _/-\o_

Ik heb er veel informatie uit kunnen halen en voor een nieuwe Android gebruiker is zo'n topic zeer handig om te kijken hoe andere mensen hun apps efficiënt hebben ingedeeld. :*)
Dat was inderdaad mijn bedoeling met deel 2, veel meer informatie zodat iedereen (zowel nieuw als veteraan) direct kan zien wat nu populair is.
Ik zag in dit nieuwe deel ook 2 soorten agenda widgets die afwijken van de normale agenda widgets, omdat ze een rij vrij laten om apps te plaatsen.De meeste agenda widgets nemen het hele scherm in beslag.
Misschien leuk om deze "nieuwe" soorten agenda widgets ook op te nemen in de OP. O-)
Dan ben je denk ik niet bekend met LauncherPro Plus? Die laat het namelijk toe om widgets te veranderen van formaat. En de normale versie van LauncherPro maakt het sowieso mogelijk om een homescreen meer kolommen en rijen te geven zodat je bijvoorbeeld 6 rijen hebt en 4 kolommen. Hierdoor neemt een 4x4 widget slechts een deel van het scherm in.
Daarnaast bieden agenda widgets zoals Pure Calendar en Android Agenda Widget allerlei formaten aan, zo heb je de 4x4 die normaal schermvullend is, maar je hebt ook 4x1 wat een widget geeft die 4 kolommen breed is maar slechts 1 rij hoog. En daar zijn dan allerlei variaties op zoals 4x3 of juist 2x4. Als je kijkt naar mijn homescreen zie je dat er boven de Android Agenda Widget 'Agenda' staat, dit is echter geen onderdeel van Android Agenda Widget maar een aparte text widget, hier had dus ook iets heel anders kunnen staan zoals een rij van Switch Pro.

Staat in de OP nu ook een aardig stukje over, iets duidelijker dan wat ik hier boven heb neergezet.
Nogmaals een hele mooie OP! d:)b
Thnx, doe er hard m'n best voor :) Vragen en tips van mensen zijn van harte welkom, nuttige informatie wordt altijd in de OP meegenomen.
Zie OP, je moet ook aangeven welke widgets er allemaal te zien zijn.

[Voor 7% gewijzigd door Tsurany op 09-01-2011 16:18]

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N

Pagina: 1 2 3 ... 46 Laatste


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee