Toon posts:

Nieuw systeem doet totaal niks meer!

Pagina: 1
Acties:

  • [CSC]Outlaw
  • Registratie: augustus 2002
  • Laatst online: 20-02-2016
Hallo, ik heb een probleem en heb ene beetje advies nodig wat het zou kunnen zijn.
Ik heb een tijdje geleden dit systeem gekocht en in elkaar gezet:

#ProductPrijsSubtotaal
1Samsung Spinpoint F3 HD103SJ, 1TB€ 48,-€ 48,-
1Samsung Syncmaster 2443BW€ 220,09€ 220,09
1Sony Optiarc AD-7260S Zwart€ 16,-€ 16,-
1Microsoft Windows 7 Home Premium (NL OEM 64bit)€ 82,50€ 82,50
1Cooler Master CM 690 II Advanced€ 75,-€ 75,-
1Scythe Mugen 2 Rev. B€ 32,49€ 32,49
1Intel Core i7 950€ 238,-€ 238,-
1Chieftec Nitro BPS-750C€ 102,-€ 102,-
1OCZ Vertex 2 SATA II 2.5" SSD 120GB€ 190,25€ 190,25
1OCZ Gold XTC DDR3 PC3-10666 Low-Voltage Triple Channel€ 92,61€ 92,61
1Asrock X58 Extreme3€ 149,43€ 149,43
2Gigabyte GV-N460OC-1GI€ 164,06€ 328,12
Bekijk collectie
Importeer producten
Totaal€ 1.574,49


Nu heeft dit systeem al meer als 2 maanden gewerkt zonder problemen en was ik er erg tevreden over. Nu heb ik voor mijn werk vandaag wat downloads aangezet (series) en ben ik naar mijn werk gegaan om vervolgens thuis te komen en tot mijn grote verbazing had de computer zichzelf uitgezet. Ik dacht in eerste instantie misschien een crash of weet ik wat, dus ik druk de power knop in, maar er gebeurd niks, echt totaal niks. Heb de stroom er ook al een tijd af gehad, maar vervolgens doet ie het nog steeds niet. Nu word het moeilijk om te testen wat er mis is natuurlijk, maar ik vermoed dat de voeding is door gebrand? Wat zou het anders kunnen zijn denken jullie?

  • TERW_DAN
  • Registratie: juni 2001
  • Niet online

TERW_DAN

Met een hamer past alles.

Het kan in principe van alles zijn. Neem Hangen en Opstartproblemen troubleshooter eens goed door en kijk op die manier wat het probleem kan zijn.

30" monitor te koop


  • [CSC]Outlaw
  • Registratie: augustus 2002
  • Laatst online: 20-02-2016
Heb de voeding eruit gehaald en door gemeten, was gewoon compleet dood. Dus nu is het garantie gedoe.

  • Darkster
  • Registratie: oktober 2003
  • Laatst online: 28-04-2011
[CSC]Outlaw schreef op dinsdag 09 november 2010 @ 18:36:
Heb de voeding eruit gehaald en door gemeten, was gewoon compleet dood. Dus nu is het garantie gedoe.
meestal is een keer ruiken aan de voeding ook al voldoende, die geur is vaak heel herkenbaar.

weet je trouwens zeker dat die je moederbord niet ook heeft meegetrokken?
zoiets gebeurd vaak ook...


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee