Toon posts:

Flash filmpje geeft BSOD's

Pagina: 1
Acties:

Onderwerpen


  • Koozza
  • Registratie: november 2007
  • Laatst online: 21:34

Koozza

Wâ voor drop? GAS D’ROP!

Topicstarter
Beste tweakers,

Ik heb de website Teamtgooi.com gemaakt, en op die website staan onderandere samenvattings filmpjes van onze LAN-party's.

Nu is er een filmpje wat me echt veel problemen oplevert. Hij heeft het altijd goed gedaan, maar sinds een paar weken geeft dit filmpje problemen:

- De browser crashed
- Hij geeft aan dat het filmpje niet bestaat
- Hij speeld een zwart scherm af
- Een vriend van mij zijn browser crashte, en vervolgens hingen al zijn flashfilmpjes vast
- En op mijn eigen PC krijg ik zelfs een BSOD met een ATI .sys bestand.

Nu is het rare dat hij het bij sommige mensen het WEL goed doet.
Het filmpje waar dit over gaat staat hier: http://teamtgooi.com/8/ttg/439852253cf6df83a48cb12f2b71c2e4/ LET OP: KLIKKEN OP EIGEN RISICO! (Vaak gaat het pas mis als je op afspelen klikt)

Weet iemand waar dit aan kan liggen?

Edit: URL aangepast ;)

[Voor 4% gewijzigd door Koozza op 25-10-2010 17:36]


  • TERW_DAN
  • Registratie: juni 2001
  • Niet online

TERW_DAN

Met een hamer past alles.

Thijs, link je even naar het videootje, en niet naar het plaatje (want op de TTGsite kan ik 't betreffende filmpje zo niet terugvinden).

[edit]
Hij werkt hier gewoon prima overigens, tenminste de eerste 2 minuten heb ik nog geen rare dingen gezien. En als ik er verder doorheen skip kom ik weinig bijzonders tegen eigenlijk.

[Voor 43% gewijzigd door TERW_DAN op 25-10-2010 17:18]

30" monitor te koop


  • Koozza
  • Registratie: november 2007
  • Laatst online: 21:34

Koozza

Wâ voor drop? GAS D’ROP!

Topicstarter
Ik had de post al aangepast :)

Edit: Hmm zoals ik zij bij sommige mensen doet hij het gewoon. Ik heb het gevoel dat het te maken heeft met Flash 10.1 en een ATI grafishe kaart. (Dan krijg ik de meest rare dingen)

[Voor 75% gewijzigd door Koozza op 25-10-2010 17:15]


  • TomWij
  • Registratie: december 2007
  • Laatst online: 01-02 21:27
Kan je onderzoek doen naar de gebruikte OS, Browser en Plugin versies?

Werkt hier perfect.

Microsoft Windows 7 x64, Google Chrome 8.0.552.11 dev, Sun Java 1.6.0_22, Adobe Flash 10,1,85,3

NVIDIA GeForce GTX 285M

[Voor 6% gewijzigd door TomWij op 25-10-2010 17:21]


  • Koozza
  • Registratie: november 2007
  • Laatst online: 21:34

Koozza

Wâ voor drop? GAS D’ROP!

Topicstarter
Ik zelf gebruik : Microsoft Windows 7 x64, Firefox BETA 6 en Adobe Flash player 10.1

Eerst crashed mijn driver, en hij recovert, maar daarna krijg ik een BSOD.
Overigens heb ik een: Sapphire 4870

[Voor 41% gewijzigd door Koozza op 25-10-2010 17:25]


  • Izamito
  • Registratie: augustus 2010
  • Laatst online: 13-09 14:57
Nou Thijs, ik heb het met zowel Firefox als IE9.

Hij speelt een seconde, dan flikkerd ie zwart-wit met zwart-wit balken.Vervolgens back 2 normal en een ATI driver melding.

"Tja, als je Lego niet meer leuk vindt, dan ben je pas echt oud."


  • TERW_DAN
  • Registratie: juni 2001
  • Niet online

TERW_DAN

Met een hamer past alles.

Volgens mij kunnen TTGers gewoon niet met ATIkaarten overweg.

Heb je dit filmpje wellicht anders gecodeerd als de andere fimpjes die het wel goed doen. Als er ergens iets fout gaat, dan moet er iets anders zijn dan bij andere filmpjes. En stel dat je player of flash een update krijgt waar net een bugje inzit met een bepaalde combi, dan kan het weer fout gaan.

30" monitor te koop


  • Bazvv
  • Registratie: december 2007
  • Laatst online: 20-09 15:44
Flash 10.1.85.3
Ati driver 10.9 (ATI 5970)
IE8 en Windox 7 x64 geen problemen met het afspelen.

Edit: zag dat 10.10 er was even geinstalleerd en daarme doet hij het ook prima.

[Voor 29% gewijzigd door Bazvv op 25-10-2010 17:40]


  • Koozza
  • Registratie: november 2007
  • Laatst online: 21:34

Koozza

Wâ voor drop? GAS D’ROP!

Topicstarter
Ik heb het idee dat deze inderdaad anders geconvert is. Meestal doe ik het via de Flash Video Encoder, maar als ik dat nu nog een keer probeer dan doet ie het niet. Dus misschien dat ik het toen der tijd anders heb gedaan. Ik ben hem nu nog een keer aan het proberen met een andere encode manier :)

  • Maks
  • Registratie: september 2005
  • Laatst online: 09-09 14:49
Hier een GTX 460 en het gaat ook goed, ATi drivers zijn bugged denk ik :7

  • leonwin7
  • Registratie: augustus 2010
  • Laatst online: 20-09 16:29
bij mij speelt hij alleen heel sloom af ong. 5 fp.
maar verder doet hij niks :o

  • modernization
  • Registratie: mei 2009
  • Laatst online: 01-09 19:55
BSOD hiero, heb er zelf de laatste tijd ook vaker last van bij andere filmpjes. Ook een Ati kaart, W7 en FF. Versie CCC kan ik niet 1,2,3 vinden. Ben benieuwd waar aan het aan ligt.

/editje, alles ff geupdate(Flash/CCC/FF/W7) en probleem blijft nog. Heb zelf ook een sapphire hd4870 ;)

[Voor 22% gewijzigd door modernization op 25-10-2010 17:58]


  • Koozza
  • Registratie: november 2007
  • Laatst online: 21:34

Koozza

Wâ voor drop? GAS D’ROP!

Topicstarter
modernization schreef op maandag 25 oktober 2010 @ 17:37:
BSOD hiero, heb er zelf de laatste tijd ook vaker last van bij andere filmpjes. Ook een Ati kaart, W7 en FF. Versie CCC kan ik niet 1,2,3 vinden. Ben benieuwd waar aan het aan ligt.
Fijn om te horen dat ik niet de enige ben. Op het moment ben ik de hele film opnieuw aan het encoden :) Over 3 uur weet ik meer (Dan is het pas klaar :'( )

[Voor 6% gewijzigd door Koozza op 25-10-2010 17:40]


  • Izamito
  • Registratie: augustus 2010
  • Laatst online: 13-09 14:57
Ik ben vergeten te zeggen dat mijn desktop PC met een Nvidia erin wel normaal doet met het filmpje.

"Tja, als je Lego niet meer leuk vindt, dan ben je pas echt oud."


  • alex3305
  • Registratie: januari 2004
  • Laatst online: 20-09 17:01
Dit heb ik hier een tijdje terug ook gehad met een Nvidia kaart. Kwam door de hardwarematige van de browser. Uiteindelijk heb ik deze uitgezet en toen werkte alle filmpjes perfect! Echter was dat een workaround en HD content werd onbegonnen werk, dus uiteindelijk heb ik mijn driver geüpdatet en nu werkt het gewoon weer als vanouds :).

  • modernization
  • Registratie: mei 2009
  • Laatst online: 01-09 19:55
Word er niet beter na al mijn updates. Bij elk flash filmpje hapert ie heel even om vervolgens mooi groen te kleuren. Geluid speelt wel gewoon verder af.

  • mendel129
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 15-09 16:16

mendel129

Radioactivator

7 x64, ook radeon 4870, wel 10.8...
straks een 10.10 op zetten, klaat het je weten!

Bringer of heat, food and silence!


  • Ragdoll
  • Registratie: januari 2010
  • Laatst online: 06:38

Ragdoll

excommunicado

heb net gekeken bij niks mis ati cc 10.8 10.9 10.10 hd 5970 no problems

  • mendel129
  • Registratie: juni 2005
  • Laatst online: 15-09 16:16

mendel129

Radioactivator

mendel129 schreef op maandag 25 oktober 2010 @ 18:37:
7 x64, ook radeon 4870, wel 10.8...
straks een 10.10 op zetten, klaat het je weten!
instant bsod op 10.10...

-edit-
en na een reboot niet meer...

[Voor 10% gewijzigd door mendel129 op 25-10-2010 18:52]

Bringer of heat, food and silence!


  • Koozza
  • Registratie: november 2007
  • Laatst online: 21:34

Koozza

Wâ voor drop? GAS D’ROP!

Topicstarter
Ik zelf draai zo te zien op Catalyst versie 10.6 :( Misschien inderdaad is een update uitvoeren.

  • tinpo
  • Registratie: mei 2005
  • Laatst online: 10-09 21:03
mac 10.6.4, intel gma 950 en flash weet niet

Geen probleem hier.

They call it a "Royale" with cheese!


  • Matis
  • Registratie: januari 2007
  • Laatst online: 20-09 18:38

Matis

Rubber Rocket

mendel129 schreef op maandag 25 oktober 2010 @ 18:50:
instant bsod op 10.10...

-edit-
en na een reboot niet meer...
Ik ben zojuist naar 10.10 over gestapt, maar ik heb er absoluut geen problemen mee op Win7 x64 en FF 3.6.11.

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


  • Rudy
  • Registratie: mei 2007
  • Laatst online: 23-08 11:02
ati hd 4890- Namoraka / Firefox 3.6.8-1 -Shockwave Flash 10.2 d161- Arch LInux X86_64 - radeon drivers (de open source variant)

Geen problemen hier

[Voor 16% gewijzigd door Rudy op 25-10-2010 19:39]


  • Verderf
  • Registratie: april 2005
  • Laatst online: 20-09 16:59
Terw_Dan schreef op maandag 25 oktober 2010 @ 17:28:
Volgens mij kunnen TTGers gewoon niet met ATIkaarten overweg.

Heb je dit filmpje wellicht anders gecodeerd als de andere fimpjes die het wel goed doen. Als er ergens iets fout gaat, dan moet er iets anders zijn dan bij andere filmpjes. En stel dat je player of flash een update krijgt waar net een bugje inzit met een bepaalde combi, dan kan het weer fout gaan.
niet alle TTGers gelukkig :P

mijne werkt gewoon prima op mijn 5870 :) in Firefox maar ik draai nog 10.9

| Asus ROG X570-E | AMD 5800X | 4x8GB DDR4 | Nvidia Geforce 3080 XC3 Ultra Gaming | Corsair AX860 | Crucial MX300 1,05TB | Samsung 970 500GB |


  • Koozza
  • Registratie: november 2007
  • Laatst online: 21:34

Koozza

Wâ voor drop? GAS D’ROP!

Topicstarter
Inderdaad! Drivers updaten naar 10.10 lost alles op :D Helemaal bedankt mensen!

  • YellowOnline
  • Registratie: januari 2005
  • Laatst online: 27-06 20:15

YellowOnline

BEATI PAVPERES SPIRITV

't Is wat laat, maar ik had dit al in enkele andere threads gepost: dit is een gekend issue met Ati-kaarten onder Win7. Als een driver-update niet helpt kan je nog steeds de hardware-acceleratie afzetten (van Flash, niet voor heel het systeem) in afwachting van een patch.

Intel i7 8700K | G.Skill SniperX 3200MHz 2x8GB | MSI Z370 PC Pro | Gainward GTX 1070 | Fractal Design Define XL | LG BH10LS30 | Cherry MX Red | Logitech G500 | Thermaltake Smart M850W | Logitech X-530 | LG 34UM58 | Samsung EVO 500GB | 2x Seagate 4TB


  • MueR
  • Registratie: januari 2004
  • Laatst online: 00:25

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Tik ik hem voor de vorm en de zoekmachine nog even naar een ander forum :)

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!

Pagina: 1


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee